ALL MONEY - NO BANK ?

Spiff på Finansnæringens dag 2017!

'Suits and hoodies' sto det på programmet til Finans Norge sitt årsmøte for 2017. Vår co-founder og CEO Carl-Nicolai Wessmann har gått i hettegenser siden 1996, og stilte gledelig opp på scenen sammen med Sigrid Bonde Tusvik, for å diskutere fremtiden for sparing, digitalisering og selvfølgelig Spiff. 

- Vi skal gi unge de verktøyene de trenger for å få gode sparevaner og nå målene sine. Vi ønsker å få flere unge som investorer, flere kvinner som investorer og bidra til en økt økonomisk likestilling i hele verden!  

- Carl-Nicolai Wessmann 

Screen Shot 2017-04-12 at 10.48.09 AM.pngScreen Shot 2017-04-12 at 10.48.09 AM.png

- Jeg trenger Spiff i livet mitt!

Sigrid Bonde Tusvik

Se video av vår Spiffy presentasjon fra Finansnæringens dag 2017 ved å klikke her, og en rask oppsummering av hele eventet finner du i videoen under! 

Alle bilder i denne artikkelen tilhører Finans Norge og er tatt av fotograf Killian Munch.