Vi feirer vårt Spiffy samarbeid med Nordea på veien mot lansering!

Det er nå fire uker siden vi annonserte vårt samarbeid med herlige Nordea Norge. Sammen skal vi lage verdens beste spareapp! Vi håper Spiff kan bidra til å gjøre verden til et bittelitt bedre sted, ved å gjøre sparing tilgjengelig for alle. 

Kulinarisk Sirkus og Dinosaurer

Ved siden av vår herlige låve på Skøyen, ligger selveste Flying Culinary Circus. I går kveld samlet vi oss her for å feire på vårt Spiffy samarbeid på veien mot lansering! God mat, morsom prat og bittelitt dans. Er det noe vi og våre nye partnere er enige om, så er det at vi sammen skal gjøre det sosialt og morsomt for alle å spare penger. Det kunne ikke passet bedre at selveste Mona-Eek Jensen og Randi Marjamaa troppet opp i herlige dinosaur kostymer! 

Spiffy Sneak Peak

Vår kjære CEO og co-founder Calle Wessmann, har nemlig tidligere sammenlignet bank-bransjen med en stor og utdatert dinosaur. At vi nå skal temme denne dinosauren sammen, kunne ikke passet bedre! Calle ga oss videre en oppdatering på Spiff sin utvikling, i tillegg til en live forhåndsvisning av spareappen vår.

Mildrid Jacobsen Raade & Iben Syvertsen fra Spiff🐿

Mildrid Jacobsen Raade & Iben Syvertsen fra Spiff🐿

Vi takker alle som kom til oss i går for å markere starten på en spennende reise. Vi gleder oss til fortsettelsen, og ønsker dere alle en riktig Spiffy helg!

Calle og Steve, våre Spiffy Co-founders!Calle og Steve, våre Spiffy Co-founders!

Calle og Steve, våre Spiffy Co-founders!