Spiff inngår samarbeid med Nordea

Spiff inngår samarbeid med Nordea

Lanseringen av Spiff, verdens beste spareapp, er rett rundt hjørnet. Spiff gjør sparing enkelt, morsomt og sosialt, og utfordrer dermed bankenes måte å tilby spareprodukter på. Nordea Liv har nå inngått samarbeid med Spiff, og pilottesting starter allerede denne uken.

- Med Spiff får vi en ny innfallsvinkel til sparing. Sparing er viktigere nå enn noen gang, spesielt til pensjon der det nå legges opp til at den enkelte skal ta ansvar selv. Vi er alltid er på utkikk etter nye måter å fremme sparing på, og å få jobbe sammen med et norsk start-up selskap er veldig spennende sier Randi Marjamaa, administrerende direktør i Nordea Liv.

Team i verdensklasse

På en låve på Skøyen sitter team Spiff, som består av teknologer og designere i verdensklasse. Teamet har brukt to år på å utvikle markedets mest brukervennlige spare- og investeringsplattform. Med Spiff kan du spare alene, sammen med andre, eller for andre. Du kan spare til sommerferie, jentetur, ny bolig eller barnebarna – og Spiff motiverer deg hele veien frem mot mål.

Vil disrupte bankbransjen

- Spotify endret musikkindustrien og Kolonial.no har endret hvordan vi handler mat. Nå skal Spiff utfordre en sidrompa bank- og finansbransje, ved å snu helt om på måten vi sparer på. Vi gjør sparing tilgjengelig for alle, men er spesielt designet med tanke på en ung målgruppe som forventer effektivitet og tilgjengelighet på sine premisser 24/7, sier Carl-Nicolai Wessmann, gründer og daglig leder i Spiff.

Han synes det er veldig kult at Nordea ønsker å jobbe med Spiff. Det betyr blant annet at du som Spiff-sparer kan velge å investere i fondet Nordea Global Etisk. Les mer om hvorfor vi har valgt akkurat dette fondet her,

- Nordea har innsett at de må endre måten de kommuniserer og distribuerer spareproduktene sine på, og at de må samarbeide med aktører som tenker spisset utelukkende på kundens brukeropplevelser først. Med Nordea får vi testet ut tjenesten skikkelig først i en pilot, før vi skalerer ytterligere. På sikt vil vi selvsagt tilby de beste spareproduktene også fra andre samarbeidspartnere, sier Wessmann.


Vil du teste Spiff beta? Sett deg på venteliste her så hører du fra oss så snart vi er klare!