Noe du lurer på?

Hvorfor skal jeg bruke Spiff når jeg har en sparekonto?
qna-arrow-right
Med Spiff kan du gjøre enda litt mer enn du kan i en vanlig sparekonto. Spiff gir deg bedre kontroll på pengene dine, med full oversikt over dine spareplaner rett på smarttelefonen din - et tastetrykk unna. Du kan opprette flere spareplaner, legge til bilder som visualiserer dine sparemål, spare til hva du vil og med hvem du vil. I tillegg kan du følge din sparefremdrift og invitere med deg venner eller familie til å spare sammen med deg. Det blir rett og slett enklere og morsommere å nå målene dine.
Er pengene mine trygge hos Spiff?
qna-arrow-right
Sikkerhet er viktig for oss. Vi er derfor ekstremt opptatt at dine penger til en hver tid skal være trygge hos oss. Vi har alle nødvendige tillatelser fra Finanstilsynet. I tillegg jobber vi sammen med Nordea og tilbyr banksikkerthet på lik linje som våre bankpartnere, slik at både du og dine penger kan være helt trygge. Du kan på hvilket som helst tidspunkt avslutte spareplanen din i Spiff, og flytte pengene tilbake til din lønnskonto. Når du oppretter en spareplan eller gjennomfører transaksjoner må du i tillegg gjennom en sikker identifisering med BankID.
Jeg vil komme i gang, når lanseres appen?
qna-arrow-right
Vårt lille team jobber på spreng for at du kan komme i gang så snart som mulig. Akkurat nå er vi i en lukket fase av testingen av appen, hvor vi tester at alt fungerer som det skal på oss selv først. Det dreier seg jo om dine penger, derfor er vi ekstra nøye. Lanseringen av Spiff er like rundt hjørnet. Enn så lenge kan du laste ned vår app i App Store. Appen fungerer som en venteliste, hvor du får tidlig tilgang og mulighet til å teste appen før andre. Vi gir deg beskjed når det er din tur. Her får du også oppdatering om hvordan vi ligger an i løypen.
Jeg er først i køen. Hvorfor har jeg ikke fått tilgang enda?
qna-arrow-right
Det å stå først i køen, betyr at det straks er din tur. De som har lastet ned appen er de første som får tilgang. Vi slipper inn mennesker i puljer. Tenk på det som et venteværelse, hvor døren plutselig åpnes og det er din tur.
Kan jeg ha flere spareprosjekter samtidig?
qna-arrow-right
Du kan ha så mange spareprosjekter som du selv vil samtidig. Spar til hva du vil, med hvem du vil. Kortsiktige eller langsiktige mål. Ski, scooter, hus eller sydentur, det er helt opp til deg. Du kan spare alene eller invitere med venner og familie til å spare sammen sammen med deg.
Må jeg bytte bank?
qna-arrow-right
Spiff funker uansett hvilken bank du har, så du trenger ikke å bytte bank. Vi tilbyr banksikkerhet på lik linje som våre bankpartnere, slik at du og dine penger kan være helt trygge. I tillegg er Spiff er enkelt å bruke og helt gratis.
Hvorfor må jeg stå på venteliste?
qna-arrow-right
Vi jobber på spreng for å rulle ut Spiff-appen og er er akkurat nå i en lukket testfase av appen. For å ikke ødelegge noe av det fine vi har bygget, kan vi kun gi noen få tilgang om gangen. Derfor har vi laget en venteliste, hvor vi inviterer inn mennesker som har lastet ned appen fortløpende. Vi slipper inn folk i puljer, litt etter litt. I løpet av kort tid inviterer vi mennesker fra appen og ventelisten som får mulighet til å teste Spiff. Allerede nå er det 50 interne testbrukere av Spiff. Og i løpet av de neste ukene skal mellom 50 og 100 nye brukere slippes inn.
Appen er gratis, hva er haken?
qna-arrow-right
Det er ingen haker med å spare i Spiff. Vi ønsker at det å spare i Spiff skal være helt gratis. Vi har heller ingen skjulte avgifter.
Når kommer appen for Android?
qna-arrow-right
Den er ikke langt unna! Versjonen for Android vil hvis alt går etter planen bli lansert på nyåret 2018. Du kan sette deg på venteliste på Android så lenge, da vil du være en av de første som får tilgang og du vil få løpende oppdateringer om hvordan vi ligger an i løypen.
Vi svarer på det du lurer på!
qna-arrow-right
Både på hjemmesiden og i appen kan du kontakte oss gjennom vår chat. Lurer du på noe om Spiff eller hvordan det fungerer? Ikke nøl med å ta kontakt - vi svarer deg så fort som mulig.
Hvem er Spiff laget av?
qna-arrow-right
Ideen til Spiff kom fra studiekameratene og småbarnsforeldrene Carl-Nicolai Wessmann og Steve Mellbye-Stølen, som begge deler ønske om å gjøre verden til et litt bedre sted. Til sammen har de flere år bak seg i blant annet Schibsted Media Group, DNB, Handelsbanken og Harvard Business School, før de i 2015 etablerte Spiff og fikk plass på StartupLab. Siden den gang har de flyttet til en låve på Skøyen, og blitt et produkt-team på 8 personer som brenner for å lage verdens beste spareplattform.
Hvorfor ble Spiff startet?
qna-arrow-right
Spiff er et resultat av et brennende engasjement for å hjelpe unge mennesker å spare og investere i det som betyr noe for hver enkelt. Etter å sett hvor få som snakker på unges premisser og hvilke barrierer som står mellom unge sparere og deres mål, ønsket gründerne Carl-Nicolai Wessmann og Steve Mellbye-Stølen å lage et verktøy som gjør det enklere og mer tilgjengelig for folk å spare. Uansett hvilken livssituasjon du er i. Og som virkelig gir en spare-opplevelse som fundamentalt endrer måten unge mennesker ser på penger og hva penger kan oppnå.