Vi gjør Spiff bedre!

Helt siden vi begynte å jobbe med Spiff har vi jobbet mot samme mål; hjelpe folk å spare penger. Vi mener at sparing må være enkelt, sosialt og engasjerende for at man skal skape gode vaner, og derfor har vi lagt mye fokus på at det skal være lett å komme i gang. Lag en spareplan, inviter venner, spar penger.
nytt-for-android

Men, vi har noen åpenbare mangler…

 

Som ved mange produktlanseringer er det ikke alt som ble klart i tide. I tillegg har noe blitt lettere for oss å prioritere basert på deres tilbakemeldinger.

 

Vi har derfor laget en kort liste over ting som skal være på plass i løpet av de neste to månedene. Denne jobber vi på samtidig som vi fortsetter arbeidet med å gjøre det enda enklere å spare penger.

 

Listen

 

FerdigPIN (TouchID/FaceID)-beskyttelse for å låse opp appen – Etter stor etterspørsel ble dette lansert forrige fredag. Vi har alltid krevd PIN når du skal gjøre en betaling eller sette opp en månedlig sparing, men alt annet i appen har vært tilgjengelig for de som tilfeldigvis skulle ha tilgang på telefonen. Husk å laste ned siste versjon av appen for å ta i bruk PIN-beskyttelse.

 

Under utvikling Android – Den mest åpenbare mangelen, vår høyeste prioritering, og kilden til flest henvendelse fra våre (potensielle) brukere. Samtidig som vi messer om hvor bra det er å spare sammen, eksluderer vi deg som bruker Android og over 40% av vennekretsen din hvis du bruker iOS. På getspiff.no kan du sette seg på venteliste, og få tidlig tilgang så fort vår beta er klar!

 

Under utviklingFlytt penger mellom spareplaner – Det er lov å ombestemme seg også når det kommer til sparing. Når du har spart penger med Spiff vil du kunne flytte de fritt mellom nye og eksisterende spareplaner.

 

PåbegyntTa penger ut av Spiff – Det er såklart allerede mulig å ta penger ut fra din Spiffkonto, men kun gjennom BN Bank sin nettbank. Uttak vil snart bli tilgjengelig i appen, og du vil kunne ta penger ut direkte fra dine spareplaner. Vi anbefaler fortsatt at du fullfører sparingen først!

 

 

Det er også noen forbedringer som ikke er med på denne listen. En av dem er å korte ned tiden fra du har spart og til pengene er tilgjengelig på din Spiffkonto. Dette jobbes med, men vi har foreløpig ingen tidslinje.

 

Vi vil gjerne høre hva du synes. Hva gleder du deg mest til? Hva synes du er åpenbare mangler i appen? Send oss en melding på hello@getspiff.no eller legg igjen en kommentar på Facebook.

 

Publisert av Michael 25.08.2018