Vi er Team Spiff – møt Diana!

Da Diana var liten, lærte hun viktigheten av å spare penger fra sin kjære bestemor i Romania. I dag er hun definitivt en av de mest allsidige, hardtarbeidende og strukturerte menneskene vi har møtt, og en utrolig viktig nøkkelperson for at vi skal lykkes i å lage verdens beste spareapp.
Marketing-Project-Manager


På en liten låve i Oslo sitter det ti engasjerte mennesker og jobber for enklere sparing. I 2018 har vi lyst til at du skal bli bedre kjent med hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor vi brenner for Spiff.

Bli bedre kjent med vår sylskarpe Marketing Project Manager Diana Nechita, og lær alt om hennes unike bakgrunn fra Romania, Norge, BI og Opera:

Flinkeste Diana Nechita, hvem er egentlig du?

Jeg kommer opprinnelig fra Romania, men flyttet til Norge som student for omtrent seks år siden. Det tok ikke lang tid før vakre Norge lurte meg til å bli værende! Jeg elsker å utforske verden, både på reisefot og gjennom matopplevelser. Jeg føler meg dessuten veldig heldig som får gjort alt dette sammen med min favorittperson.

Kan du fortelle oss litt om hvor du jobbet tidligere?

Etter studiene, begynte jeg å jobbe i Opera Software. Her startet jeg først med Project Managament og koordinering av produktlanseringer. Senere byttet jeg til en digital markedsførings-rolle, og jobbet hovedsakelig med brukeranskaffelse og kryss-promotering av Opera sine produkter. Etter tiden min i Opera, dro jeg til No Isolation. Her jobbet jeg med markedsføring rettet mot det Rumenske markedet.

Hvorfor Spiff? Hvordan startet denne reisen for deg?

Jeg var så heldig å snuble over en stillingsannonse fra Spiff! Som produkt synes jeg Spiff virket utrolig interessant, og stillingen var nøyakatig det jeg lette etter på den tiden. Etter å ha truffet både Iben og Calle, og lært mer om deres visjon, ble jeg overbevist om at Spiff var en god match og et sted jeg hadde lyst til å jobbe. Helt siden den gang har jeg hatt lyst til å bli med å bygge opp Spiff, og til å gjøre sparing enklere.

Hva gleder du deg mest til i 2018?

Jeg gleder meg til å lansere Spiff og engasjere våre brukere! På et mer personlig plan gleder jeg meg til å reise, og til å se en av mine nærmeste venner gifte seg.

Hva slags forhold har du til sparing?

Da jeg var liten, lærte bestemoren min meg at jeg alltid må huske å sette av litt penger til sparing. Når jeg snakker med henne på telefonen idag, minner hun meg fremdeles på hvor viktig dette er! Jeg er nok egentlig ganske flink til å sette av penger for fremtiden hver måned, men jeg kunne nok vært mye mer strukturert når det gjelder kortsiktig sparing til f.eks reiser og andre ting jeg ønsker meg. Derfor gleder jeg meg veldig til at Spiff skal løse dette for meg!

– Har dilla på:
– Matfotografi!
– Siste filmen du så:
– Annihilation
– Beste kjøp 2017:
– Et nettbasert kurs om fotografering av mat, fra min favoritt matblogger! Det var et veldig spontant kjøp (veldig uvanlig til meg å være) og det har endret livet mitt totalt!
– Sparemål for 2018:
– Sommerferie!
– Favorittblogger:
– Liker alle blogger som handler om mat, men en klar favoritt er Broma Bakery. Skikkelig inspirerende dame!
Sparemål for 2018:
– Japantur til sommeren!
3 emojiis som beskriver deg selv:

Publisert av Ada 11.05.2018