Vi er Team Spiff – Møt vår iOS Lead Audun!

Audun har troen på at om en skal lage noe som begeistrer, må lista legges høyt. Det holder ikke med et kompromiss, da får en heller klatre opp til målet med små steg!
Team-Spiff-Audun

På en liten låve i Oslo sitter det ti engasjerte mennesker og jobber for enklere sparing. I 2018 har vi lyst til at du skal bli bedre kjent med hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor vi brenner for Spiff.

 

Audun Kjelstrup, hvem er egentlig du?

 

Jeg er en lofoting som migrerte sørover tidlig på 2000-tallet for å finne lykken, og den fant jeg til gagns! Kone og to barn senere, så er jeg nå bosatt på Jessheim i passe behagelig avstand til alt. Hadde du spurt meg om jeg ville flyttet til Jessheim for 10 år siden, hadde jeg sannsynligvis ledd av det, men nå er jeg i ferd med å bli så lokalpatriot at jeg gråter en liten skvett når Ragnhild Haga går inn til OL-gull.

 

Kan du fortelle oss litt om hvor du jobbet tidligere?

 

Gjerne. Som utvikler har jeg har vært veldig heldig å fått oppleve mye forskjellige bransjer og lært mye spennende. Alt begynte i Ezmo, et norsk forsøk på å lage en musikktjeneste som minnet litt om Spotify. Mange grunner til at det ikke lyktes, men det var med på å forme meg i arbeidssammenheng. Den skrekkblandete gleden over å sende ut noe man har laget til ekte brukere? Uslåelig!

 

Senere jobbet jeg blant annet i Nordaaker og Bakken&Bæck. To fantastiske firma som ble grunnlagt av venner av meg. Her lærte jeg viktigheten av å ikke gi seg med et kompromiss. Skal man lage noe som begeistrer, må lista legges høyt, og så kommer man seg opp med små steg. Målet mitt er at vi gjennom Spiff skal klare å skape noe fantastisk som hjelper folk til å spare penger!

 

Hvorfor Spiff? Hvordan startet dette eventyret for deg?

 

Jeg var egentlig fornøyd med situasjonen i Schibsted, men fikk høre om muligheten i Spiff. Det hele virket så spennende at jeg ble nysgjerrig og ville ta en uformell prat for å høre hva de drev med. I løpet av halvannen time der Carl Nicolai og jeg snakket mer om bransjen og mulighetene, enn vi snakket om meg og en eventuell jobb i Spiff, skjønte jeg at dette var en gjeng med supergira personer som spilte med hjertet utenpå drakta. Her måtte jeg bli med!

 

Hva gleder du deg mest til i 2018?

 

Oi! Det er mye bra som skjer i 2018! Spiff skal lanseres, broren min skal gifte seg og søsteren min får et barn til. Men, jeg gleder meg minst like mye til høstjakta. Jeg hadde snakket om jegerprøven en stund, og lurt litt på om det var noe for meg, og så plutselig disker verdens snilleste kone opp med et gavekort på jegerprøven. I September skal jeg ut på min første høstjakt med en god venn, og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til noen dager ute i naturen.
 
Hva slags forhold har du til sparing?
 
Jeg kunne helt klart vært flinkere! Bank og finans har alltid vært litt “fjernt” for meg, jeg har liksom bare hatt en bankkonto, men jeg oppdaget raskt at det er mye å forholde seg til i denne bransjen! Dersom jeg kan bli bedre på dette området, samtidig som jeg hjelper andre er det jo bare vinn-vinn.
 

 
6 kjappe:
 
– Har dilla på: Halvdårlige sportsfilmer og kvalitets-tv. Gadgets.
Blir nok lett engasjert i nye ting, men er også glad i det jeg har. Men aller mest familien min!
– Siste filmen du så:
Amateur. En halvdårlig sportsfilm på Netflix…
– Beste kjøp 2017:
Vinterhage! Den forlenger den korte ute-perioden vi har her i Norge med flere måneder!
Sparemål for 2018:
Lastesykkel og bygge opp buffer/ferie/reisekonto.
– Favorittblogg:
http://daringfireball.net

emojis-audun-2018
Publisert av Ada 19.04.2018