Ventelisten er borte og Spiff er tilgjengelig for alle!

Det gleder oss stort å kunne fortelle deg at ikke lenger er behov for å skrive seg på ventelisten til Spiff, og at du kan invitere med venner og familie til sparing allerede idag.
Vi-har-lansert!

Mange av dere som leser dette, har nok stått på ventelisten til Spiff i over ett år. Noen av dere kanskje så lenge som tre år. 5000 mennesker har ventet på sosial sparing sammen med oss, og det er så ufattelig gøy å kunne fortelle dere at ventetiden er over. Tusen takk til alle dere som har heiet, ventet og hatt troen på Spiff. Uten deres større underveis hadde vi aldri klart å lansere spareappen vår idag. Takk for at dere har gjort Spiff til virkelighet!

 

Supertestere og ferdig app

 

Helt siden november i fjor, har et knippe enestående Supertestere hjulpet oss gjøre Spiff ferdig. Vi har oppdaget ting som kan forbedres, bugs som må fikses og gjort Spiff klar til å slippes fri. Det er jo første gang vi også lager spareapp, så det har vært viktig for oss at når Spiff først er klar – så skal den være testet, trygg og skikkelig enkel i bruk.

 

Idag er endelig dagen her: Spiff er klar til bruk!

 

Det er veldig stort for oss å kunne fjerne ventelisten. Det betyr nemlig at du kan invitere med deg hvem som helst til din spareplan, og de vil få tilgang til Spiff sine smarte egenskaper straks de laster ned appen. Alle som laster ned Spiff idag, får nemlig tilgang!

 

Vårt mission: Hjelpe folk spare penger

 

Du kan opprette flere spareplaner og spare til hva du vil og med hvem du vil. I tillegg kan du følge din sparefremdrift og invitere med deg venner eller familie til å spare sammen med deg. Vi håper det blir enklere og morsommere å nå målene dine! Dessuten kan du ha så mange spare-prosjekter som du selv vil samtidig. Kortsiktige eller langsiktige mål. Nye vannski, festivalbilletter, ditt første hjem eller en sydentur. Det er helt opp til deg!

 

Last ned Spiff i App Store og kom igang idag!

 

Så lenge vi hjelper deg og dine med å spare penger, er vi fornøyd. Dessuten håper vi å høre fra deg på chat, sosiale medier eller via e-post for tilbakemeldinger. Vi vil jo gjøre Spiff best mulig, og har trua på at verdifull input fra våre brukere er veien til suksess her.

 

Tusen takk for at dere er med oss på reisen!
Team Spiff

Publisert av Ada 04.06.2018