Velkommen til Diana – vår splitter nye Marketing Project Manager

Diana Nechita blir det 8 medlemmet på låven.
spiff-marketing-project-manager

Vi gleder oss til å starte det nye året med Diana Nechita i rollen som Marketing Project Manager. Hun blir det perfekte bindeleddet mellom markedsføring og teknologi. 

 

— Jeg er så glad for å være en del av et så dedikert og lidenskapelig team som Spiff. For meg er det viktig å få bidra til å gjøre verden litt bedre, og det føler jeg at jeg får mulighet til gjennom Spiff ved å gjøre sparing tilgjengelig for alle. Det blir en spennende reise med mye lærdom og nye input, som jeg gleder meg til å ta fatt på.   

 

— Vi er sikkelig fornøyd med å ha Diana på plass – vårt åttende tilskudd til Team Spiff. Foruten å være en kjempekul dame, har hun også de kvalitetene vi trenger for å videreutvikle Spiff. Hun er en helt rå markedsfører, som både har god tech forståelse og teft på hvordan mas gjør driver digital markedsføring i 2018. Hun har alt vi ser etter, både faglig og sosialt, sier Iben Andrea Syvertsen, Markedssjef i Spiff.  

 

Fra Romania til Oslo til Spiff

Diana er opprinnelig fra Romania, men har bodd i Norge de 5 siste årene. Etter at hun fullførte sin Master i Strategic Marketing Management ved BI Norwegian Business School, begynte hun å jobbe i Opera Software,  etterfulgt av et engasjement i No Isolation. Hun har på kort tid tilegnet seg bred kunnskap innenfor Digital Markedsføring og Mangement og elsker å lære seg nye ting. I tillegg digger hun å bake, til Spiff sin store glede. Hun er også på vei til å bli en sikkelig dyktig mat-fotograf. Følg henne Instagram.

Publisert av Ada 22.12.2017