Vi ønsker Arve velkommen – vår nye Payment Lead!

Arve Nygård blir det tiende medlemmet på låven.
Payment-lead-spiff-arve-nygård

Det gleder oss å ønske Arve Nygård velkommen som Payment Lead i Spiff. Endelig har vi funnet riktig person for trygge, sømløse og enkle pengeoverføringer i spareappen vår.
 
— Vi er sikkelig fornøyd med å ha fått Arve med oss i Spiff – vårt tiende tilskudd på låven! Han har akkurat de kvalitetene vi trenger for å styrke vårt tech-team ytterligere. Betalingsflyten er essensielt for en god brukeropplevelse, og Arve har lang erfaring med å utvikle førsteklasses betalingsløsninger. Han har akkurat det vi ser etter både som utvikler og som en del av Team Spiff, forteller en fornøyd CTO Steve Mellbye-Stølen.
 

En god match

— Jeg har alltid drømt om å være med i en startup, og gleder meg til å kunne bidra på flere ulike områder. Jeg valgte Spiff fordi det gir meg muligheten til å jobbe med et produkt som skal påvirke folk sine liv positivt, samtidig som teamet er satt sammen av et knippe mennesker med unike bakgrunner som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Arve.

 

Arve kommer fra en liten bygd i Finnmark kalt Kjøllefjord, men har snart bodd 10 år i Trondheim. Han er utdannet ved NTNU, med en Mastergrad (Siv.Ing) i Datateknikk og spesialisering innen AI. Etter flere år som utvikler i blant annet sportsbransjen, Powel og som Tech Lead i Telenor Digital sitt Payment Team, starter Arve nå som Payment Lead i Spiff. Ved siden av jobb er Arve en sporty tobarnsfar som liker å bruke fritiden sin på ski, klatring og litt gaming.

Publisert av Ada 14.02.2018