Møt vår nye markedssjef, Erik Holm 🎉

Erik er overbevist om at det alltid finnes en løsning på alle problemer, uansett hva. Etter tre år i vekstraketten Spond, begynner han på Team Spiff. Vi har slått av en prat med vårt nye stjerneskudd.
erik-holm-markedssjef

Velkommen Erik Holm! Hvem er egentlig du?

 

-Takker! Kort og godt: 30 år ung. Født og oppvokst i Stockholm frem til da jeg var 13 år og familien flyttet til Grefsen/Kjelsås her i Oslo.
Skal jeg beskrive meg selv med kun ett ord, så er det nok nysgjerrig. Og jeg er overbevist om at det alltid finnes en løsning på alle problemer. Uansett hva.
Noen vil kanskje kalle meg for fotballnerd, men sannheten er at jeg kan og interesserer meg ganske lite om andre klubber og serier enn Allsvenskan og favorittklubben AIK. Dersom jeg har tid til overs prøver jeg alltid å gjøre noe for klubben. Alt fra å designe fotballdrakter til å drive deres sosiale medier-kanaler. Ellers går tiden til å reise (ikke bare til Stockholm for å se på kamp) og se på arkitektur.

 

Kan du fortelle oss litt om hvor du jobbet tidligere?

 

-Jeg kommer nå fra Spond, der jeg var Head Of Growth og partner. Spond er en gratistjenste som hjelper organisatorer med å spare flere timer hver uke, sikrer deltagelse, styrer kommunikasjon og samler inn penger til laget eller gruppene sine. Før Spond var jeg Creative & Strategic Manager i kommunikasjon- og mediebyrået RED Media, der jeg jobbet med kunder som Norsk tipping, Hageland, Ice osv.

 

Hvorfor Spiff? Hvordan startet dette eventyret for deg?

 

-Eventyret startet faktisk for over et år siden da jeg investerte noen kroner i Spiff. Og på den veien så inviterte Calle (CEO i Spiff) meg på en lunsj der han fortalte om veien videre for Spiff og hvordan han så for seg min rolle i reisen. Jeg ser også en tydelig trend hos yngre om at fler og fler interesserer seg for sparing. Så her tror jeg Spiff kan og skal ta en viktig posisjon.

 

Hva håper du å få til i din nye rolle i Spiff?

 

– På mine tre år i Spond har vi gått fra ca 70 000 til over en million brukere. Vi har prøvd og feilet mye på veien for å finne ut hva som fungerer. Men, vi har klart det. Jeg synes faktisk Spiff minner meg ganske mye om hva Spond var for tre år siden, og jeg vil gjerne ta min kunnskap og erfaringer til Spiff for å gjøre en lignende reise, men på en smartere og kortere tid.

 

Hva gleder du deg mest til i 2020?

 

– Jeg savner veldig å kunne møte mine besteforeldre. Så gleder meg veldig til vi får mer kontroll over COVID-19 slik at vi kan leve litt mer som normalt igjen. Ellers må jeg si at jeg har begynt å trives med hjemmekontor, men ser veldig frem til å få satt meg ned fysisk med Spiff-teamet og få til mye nytt og bra sammen!

 

Hva slags forhold har du til sparing?

 

– Det er vel egentlig siste 4-5 årene som jeg virkelig har sett verdien i å f.eks. ha en buffer. Jeg har også kommet godt i gang med både handel av fond og aksjer, noe som nesten har blitt min nye store hobby.

 

8 kjappe:

 

– Har dilla på: Den franske popartisten Angele
– Siste filmen du så: Interstellar. Har sikkert sett den 20 ganger. Min absolutte favorittfilm.
– Siste serien du så: Casa de Papel. Litt usikker på hva jeg synes om den egentlig.
– Beste kjøp 2020: Apple Airpods Pro
– Sparemål for 2020: Ny golftur med gutta
– Favorittpodcast: Vår värld, en podcast om verdens vakreste fotballklubb.
– Guilty pleasure som spiser av lommeboka: Tine iskaffe
– 3 emojiis som beskriver deg selv: 😅🤷🏼‍♂️🥳

– Kan jeg få legge til her at folk får absolutt aldri bruke denne psykopatemojien: 🙂 Er den passivt sur? Glad? Likegyldig?

Publisert av Ada 12.05.2020