Vår ekte Sparegym🏋

Da vi skjønte at trening og sparing var i duell, ble hele Team Spiff gira på å finne en bedre løsning. Et høylytt mandagsmøte og tre intense produksjonsdager senere var vi plutselig klare for å lansere Spiff’s første videosnutt og verdens første Sparegym!
calle-wessmann-hallgeir-kvadsheim

Ja, du kan faktisk trene og spare samtidig

 

Både trening og sparing funker dårlig om en ikke er motivert til å nå sine mål. Samtidig har de også til felles at du bestemmer helt selv om du vil hoppe inn eller ut av et langsiktig mål, og kanskje spesielt nå på nyåret er det mange som ønsker å kickstarte gode vaner for 2019.

Derfor var det noe med den lille duellen til SATS og DNB som trigget både innovasjons-entusiasmen og sparemotivasjonen vår. Kunne vi gjøre det morsomt å bruke trening som spare-motivator? En høylytt og ivrig lunsj senere ble vi sammen enige om at ja, dette er faktisk noe vi alle kunne hatt ordentlig glede av i hverdagen. Let’s do it!

 

EKTE sparegym

 

I den nyeste versjonen av Spiff finner du nå din egen Sparegym. Denne gjør det mulig å sette av en liten belønning hver gang du har trent. Du kan også sette opp et lite treningsgebyr om du dropper en økt. Målet er å gjøre det motiverende å holde helsa på topp, med et tilsvarende ønske om å trene sparemuskelen i samme slengen. Vi håper å gjøre det vanskeligere å falle i støttemedlem-fella, samtidig som det kan være lettere å motivere hverandre til sosial sparing om du slår deg sammen med en trenings-venn.

 

 

 

 

 

Trening og sparing som småbarnspappa

 

Det er rett og slett ikke noe poeng i å være støttemedlem. Men, du trenger ikke være en sofasliter for å spare, du kan faktisk trene og spare samtidig. Finner du i tillegg noen å trene sammen med, blir alt enda enklere. Hallgeir Kvadsheim og Lene Drange har svart belte i sparing-trening, og vi kommer til å fortsette denne spare-økten i ukene fremover, så følg med!

 

Som småbarnspappa og gründer har både trening og sparing kommet litt i baksete i noen år, men det er nå på tide å komme i gang med begge. Min første gjennomførte økt med Spiff Sparegym ble som dere kanskje har sett i videoen; akrobatisk-yoga med Hallgeir. Etter trening satte jeg av 10 kroner til sparing, og jeg sender nå en svett stafettpinne videre til deg og dine!

 

Tren hardt, spar hardt!!💪

 

Calle Wessmann
CEO og gründer i Spiff

Publisert av Carl Wessmann 24.01.2019