Vår egen Iben Andrea Syvertsen er kåret til et av landets største ledertalenter!

E24 har kåret årets ledertalent og vår markedssjef Iben er med på topplista.

Etter fire år som kommunikasjonsrådgiver i Trigger gikk ledertalent Iben Andrea Syvertsen videre fra byråtilværelsen til Spiff, hvor hun idag er ansvarlig for markedsføring, brand og PR.

 

— Vi er svært glade for å ha fått Iben ombord. Vi har i en stund lett etter en person med riktig kvaliteter til å utvikle Spiff,  men da vi traff Iben visste vi at letingen var over.  Det tar tid å finne de riktige menneskene, som er lidenskapelig opptatt av å gjøre verden til et litt bedre sted, og kanskje viktigst, ikke har erfaring fra bank og finans. Iben har alt vi ser etter, både faglig og sosialt, sier Carl-Nicolai Wessmann, CEO i Spiff.

 

—  Jeg har lenge drømt om å være med på å bygge et selskap fra start. Da jeg ble kjent med Spiff og deres visjon, visste jeg umiddelbart at jeg ville bli med på reisen. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med noen av de dyktigste menneskene i Norden, bruke mine erfaringer til å bidra til økonomisk likestilling og gjøre sparing tilgjengelig for alle – det er noe jeg virkelig brenner for. I tillegg har Spiff en arbeidskultur jeg setter høyt. De tilrettelegger for at man skal ha et liv ved siden av jobb, sier Iben Andrea Syvertsen.

 

Les mer om Iben som ledertalent ved å besøke E24 sin artikkel her!

Publisert av Ada 11.11.2017