Valentines day: Tips for å vise kjærlighet uten å betale ekstra

La kjæresten være den som tjener på valentinsdagen i år 🥰

Amerikanerne har gitt oss både Halloween, Morsdag, Farsdag og Valentines dagen. Det er mye penger invovlert i disse merkedagene, og i 2017 anslo organisasjonen Virke at nordmenn ville bruke 270 millioner kroner på Valentines dagen, uten tvil et millionløft i inntekter for norske butikker.

 

Men en gave som viser kjærlighet, trenger ikke nødvendigvis koste mye penger. Derfor har vi satt sammen en liste med gode tips, slik at kjæresten kan være den som tjener mest på valentinesdagen i år!

 

1. Overrask med en hyggelig opplevelse i naturen 🌲

Lag en ekstra god lunsj, og pakk ned en liten piknik i ryggsekken. Ta med kjæresten ut på tur i et nytt område, og kos dere ute i naturen sammen!

 

2. Kakao og utsiktspost 💫

Vent til solen har gått ned, og inviter med kjæresten din på stjernetitting og varm kakao. Ta med varme pledd, sitteunderlag og kanskje finn frem et stjernekart?

 

3. Mobilfri kvalitetstid 🥰

Ta initiativ til å være mer sammen i øyeblikket fremover. Hva med å foreslå for kjæresten din en fast dag i uka der dere spiser middag sammen, og legger mobilene i et helt annet rom? Det kan være vanskelig å finne den type kvalitetstid i en hverdag med både hjemmekontor og digitale distraksjoner, men den gode samtalen trenger ikke være langt unna hvis man setter av tid til den!

 

4. Kjærlighetsbrev 💌

Det kan være enklere å si noen ting skriftlig, enn å si ting i person. Kanskje er det noe 2020 har lært deg, som også kjæresten din vil ha glede av å høre? Et kjærlighetsbrev er definitivt en undervurdert hyggelig gest til kjæresten, som vi burde skrive mer av!

 

5. Ordentlig frokost på senga 🥐

Gjør frokosten ekstra stas, ved å stå opp litt tidligere enn partneren din. Kanskje kan du bake rundstykker, eller lage amerikanske pannekaker? Tenn noen stearinlys, og bruk litt ekstra tid sammen på morgenen.

 

6. Lag et e-album 📸

Med Instagram og andre sosiale medier er det langt mellom de digitale albumene, men desto større grunn til å lage et til bare dere to! Kanskje noen minner fra dere begynte å bli kjent, eller noe gøy dere gjorde sammen i tiden før reisemål ble satt på pause?

 

7. Boost deres felles spareplan💰

Sparer dere til en tur, ny sofa, oppussing eller kanskje egenkapital til bolig? Eller noe annet? I stedet for å kjøpe noe, legg inn en ekstra hundrings på spareplanen deres i Spiff.

 

Happy Valentines!

Publisert av Ada 10.02.2021