Team Spiff sommerguide: slik nyter vi dagene🌞

Vår ganske unike gjeng på låven, avslører sine aller beste tips for sommeren. Vi har tatt temperaturen på Ada, Calle, Tanya, Steve og Audun sine sommerplaner.
sommerplaner-team-spiff

Ada, sosiale medier og blogg:

Hva gleder du deg mest til i sommer?

I sommer gleder jeg meg til å spise is, bli litt solbrent og se vakre solnedganger nesten hver eneste dag! Skal dessverre ikke reise bort på sommerferie, men skal sørge for å bruke helger til bading, grilling, podcast-lytting og ikke minst, elektronisk musikk!

 

Beste sommertips:

Tving deg selv til å være mest mulig ute. Selv når du er sliten og det kanskje kan være litt kaldt. Ta på en ekstra ullgenser, og et par varme sko. Man angrer ALDRI på en ekstra rusletur før man sovner, og all mat smaker dessuten mye bedre i det fri…

 

Audun, iOS Lead:

Hva gleder du deg mest til i sommer?

I sommer gleder jeg meg til å treffe hele storfamilien. Broren min skal gifte seg i Lofoten, så vi pakker ungene og teltet i bilen, og gjør en ekspedisjon ut av det! Bading, fisking, soling og telting langs kystriksveien er bare nødt til å bli bra!

 

Beste sommertips?

Hvis du bare har varm drikke, og lite plass i kjøleskapet? En balje med vann, isbiter, og rikelig med salt kjøler ned brusboksen din på tre minutter!

 

Tanya, Lead Product Designer:

Hva gleder du deg mest til i sommer?

 

Å tilbringe tid i Oslo med ‘my human’, når alle andre reiser bort på sommerferie. Da er byen på sitt mest rolige og vakre, noe som gjør sommeren til min favoritt-sesong for Oslo. Jeg elsker å spare opp feriedagene min til vinteren, i stedet for å gå glipp av sommeren som kan nytes rett utenfor døren min, her og nå.

 

Beste sommertips?

Hold deg utendørs så mye som mulig, for å utnytte den fine sesongen. Få tak i en god bok, fyll opp mobilen med dine favoritt-podcasts og ta ting litt på sparket! Ikke lag for mange planer, ‘go with the flow’ og nyt sola (med massevis av solkrem så klart).

 

 

Calle, co-founder og CEO:

Hva gleder du deg mest til i sommer?

Jeg gleder meg til å henge med barna mine, min fantastiske kone, samle på skrubbsår og spise is hver dag. Kidsa er så fine og vi har det morro sammen. Vi skal en uke til Sverige på en hytte med søsteren min og kidsa hennes så da blir det skikkelig vi på saltkråkan med alle sammen. Båt og småprater om alt og ingenting!

 

Beste sommertips?

Ta ferie. Som gründer så er det lett å jobbe hver dag og hver natt året rundt. Jeg sier som en av investorene våre, “Om ikke du tar vare på deg er det jo ingenting som er verdt noe uansett!!”. Pass på de du er glad i 🙂 God sommer!

 

 

Steve, co-founder og CTO:

Hva gleder du deg mest til i sommer?

Dra til Danmark med familien. Der skal vi spise is, besøke bondegård, grille og leke i hagen og forhåpentlig få noen forholdsvis vindstille dager på stranden.

 

Beste sommertips?

Ta deg et bad når du har muligheten. Plutselig er det for sent for denne gang.

 

Håvard, Lead Backend Developer:

Hva gleder du deg mest til i sommer?

Spontane lange sykkelturer i Norge. Ta toget et sted og sykle hjem over noen dager. Dette er den beste måten å se Norge på.

 

Beste sommertips?

Ta et bad på sykkelturen!

– Følg med på sosiale medier og bloggen for spareglede i hele sommer!

Nyt tiden,

Team Spiff

Publisert av Ada 29.06.2018