Team Spiff presenterer: Vår Lille Oslo Guide!

Lyst til å utforske verdens herligste hovedstad? Vi utveksler stadig tips med hverandre på låven, og fant ut at det var på tide å dele våre absolutte Oslo-favoritter med deg! 
Team-Spiff-Oslo-Guide

Velkommen til Oslo 

 

Å lage spareapp i Oslo er virkelig unikt. Byen har blomstret de siste årene, og vi føler oss veldig heldige som får jobbe et sted omringet vakker natur, gode restauranter, kaffebarer og dansesteder. Enten du allerede bor i Oslo eller skal innom for en helg, så håper vi et par av våre favoritter kan falle i smak hos deg også.

 

Kaffe:

 

Verdens beste kaffe finner du på Spifflåven, hvor fem fulltids hobby-baristaer utvikler app og brygger kaffe i hver sin enorme Chemex. Skulle du likevel få lyst til å prøve noen litt spenstigere caféer anbefaler vi Fuglen, Stockfleths, Tim Wendelboe og Supreme Roastworks.

 

Laptop-vennlig kaffe:

 

I Oslo for workcation? Kult! Det hender vi legger arbeidsdagen til en café og da er favorittene Sentralen, Litteraturhuset og Kulturhuset. Her finner du både god atmosfære, god mat og perfekt støynivå for en arbeidsøkt. Dessuten blir de ikke sure om du bare har lyst på en svart kaffe eller to.

 

Drinks og Disco

 

Er du glad i cocktails brygget på kjærlighet og perfeksjon? Sjekk ut Himkok, Torggata Botaniske og Pigalle. Her er finner du både imponerende dyktige bartendere, god stemning gangavstand og til herlige dansesteder som Angstbar, Jaeger og Villa! En annen favoritt for dansefoten er klassiske Parkteateret på Løkka.

 

Lunsj

 

Vi elsker lunsj, men foretrekker egentlig den enkle varianten rosinbolle og sandwich. Da er favoritten Baker Samson, men vi er også veldig glad i salatene på Bit. Skulle du ha lyst på et litt større måltid til lunsj er også Grådi og klassiske Pascal gode alternativer. Plantebasert mat? Oslo RAW er stedet for deg. Skulle du være mer interessert i brunch, anbefaler vi amerikanske Nighthawk Diner og Miss Sophie.

 

Middag

 

Oslo byr på både fine dining og rågod litt rimeligere mat. Vi foretrekker den sistnevnte varianten, og nyter aller helst en burger på Munchies, pizza på Villa Paradiso eller Pad Thai på Plah! En annen favoritt er romantiske Le Benjamin, og nordiske Bar Brutus.

 

Grønne opplevelser

 

Vi hadde lyst til å se verden fra ekornets perspektiv, og tok en fredag sammen som Team i Oslo Klatrepark. Denne opplevelsen var både morsom og skikkelig forfriskende. Liknende alternativer finnes også i Tryvann sin sommerpark.

 

Med oss på teamet har vi dessuten et par sykkelentusiaster, så det hører selvfølgelig med å anbefale en sykkeltur i skogen, eller en tur til Bygdøy. Lei deg en bysykkel, og besøk Hukstranda, Aker brygge og fine Løkka. Oslovelo tilbyr dessuten sykler, kaffe, mat og full bar!

 

En annen søndags-aktivitet vi elsker er å gå tur fra Kjelsås til Løkka. Vandring langs Akerselva byr på fossefall, bading og vakker natur. Ta 54 bussen til Kjelsås stasjon, og prøv deg på den 8 kilometer lange ruta langs elven. Da ender du opp på Løkka, hvor mange butikker holder søndagsåpent.

 

God helg!

 

 

 

Publisert av Ada 10.08.2018