Team Spiff presenterer: Podcast Guide

Har du tenkt over hvor deilig det egentlig er at verden beveger seg litt igjen etter sommerferien? Noen av sensommerens høydepunkter for oss i Spiff er at en fremdeles kan nyte lyse dager, være mye utendørs og rusle til jobb. Gode podcaster er tilbake etter ferien, og våre favoritter finner du her!
podcast-guide-team-spiff

 

Forever 35

 

En søt og nyttig podcast om velvære, egenpleie, livserfaringer, aldring og ikke minst følelser. Den gode kjemien mellom programledere Kate Spencer og Doree Shaffir gjør deg ganske enkelt hekta på Forever 35 etter kun et par episoder!

 

The Most Useful Podcast Ever

 

En podcast stappfull av gode råd, lifehacks og tips for å bli mer effektiv. Sover du godt nok? Er det sant at en burde stå når en jobber? Hva er egentlig en bitcoin?  The Most Useful Podcast Ever drøfter og forklarer det aller meste på en lekende lett og underholdende måte.

 

How I Built This

 

Programleder Guy Raz intervjuer noen av verdens mest spennende entreprenører, og tar et dypdykk i reisen til unike bedrifter som Airbnb, Chipotle, Vice og Instagram. How I Built This er en soleklar favoritt hos oss på låven (som tross alt bygger spareapp fra scratch)!

 

Tusvik & Tønne

 

Våre to fantastiske ambassadører (og talentfulle komikere) Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne beskriver selv podcasten som et sted de får lov til ‘å tømme seg’ hver uke. Gjør deg klar for en god dose latter, fine refleksjoner, herlig åpenhet og gode medmenneskelige råd. Vi er ikke overrasket over at dette er Norges største podcast!

 

Tim Ferris Show

 

Tim Ferriss er forfatter av den populære boka The 4 Hour Work Week og hjernen bak en av verdens mest populære podcaster, Tim Ferriss Show. Podcasten var verdens første til å passere hundre millioner nedlastinger, så om du skal lytte til en podcast fra ‘business’ kategorien anbefaler vi sterkt å sjekke ut denne!

 

 

Planet Money

 

Penger, økonomi og arbeidslivet presentert på en lett, lærerik og engasjerende måte. Du kan lære smarte triks om alt i fra investeringer til samfunnsøkonomi, i tillegg til mer kompliserte økonomiske konsepter enkelt forklart ved hjelp av gjester og historier fra virkeligheten. Sjekk ut Planet Money her.

 

The Daily

 

New York Times sin podcast The Daily ledes av Michael Barbaro og tar for seg verdens viktigste problemstillinger og nyheter presentert av særdeles dyktige journalister. Nye episoder finner du mandag til fredag, hver uke. En perfekt podcast for deg som vil være oppdatert både utenriks og innenriks på daglig basis!

 

Stormkast med Valebrokk og Stordalen

 

I denne podcasten diskuterer Per Valebrokk og Petter Stordalen ukentlig nye saker i nyhetsbildet med spennende gjester fra norsk næringsliv. Stormkast byr også på en god tone og engasjerende vinklinger!

 

 

Strangers

 

Konseptet er rørende, men enkelt. Programleder Lea Thau deler fortellinger om hvordan tilfeldige møter mellom personer som ikke allerede kjenner hverandre har ledet til noe nytt, ofte vakkert og uventet! Lytt til Strangers her.

 

Mamma Jobber

 

Er det mulig å ha en spennende jobb, samtidig som en lever et lykkelig familieliv? Programleder Mira slår an en prat med kjente og ukjente mammaer om deres erfaringer, jobb og familie. Mamma Jobber er perfekt for deg som har litt jobb-blues etter ferien og merker at det kan være godt med litt inspirasjon før en hopper inn i hverdagen med en eneste gang!

Publisert av Ada 16.08.2018