Vi er Team Spiff – Møt vår markedssjef Iben

Da Iben var liten, gjemte hun penger rundt i huset for å glemme at hun sparte dem. Idag er hun et av landets største ledertalenter, og tror sparing kan bli lettere med et knallsterkt produkt.

På en liten låve i Oslo sitter det ni engasjerte mennesker og jobber for enklere sparing. I 2018 har vi lyst til at du skal bli bedre kjent med hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor vi brenner for Spiff.

 

Først ut er Girlboss Iben. Vi kapret denne hardtarbeidende PR-dronningen i 2017, og lærte raskt at vi hadde mye å lære. På godt under et år har Iben doblet vår venteliste, sikret oss Hallgeir Kvadsheim som landets første atferdsøkonom samtidig som hun ble kåret til et av landets største ledertalenter. Iben skal nå teste mammalivet, mens resten av oss teller dager til hun returnerer til låven.

 

Verdens beste Iben, hvem er egentlig du?

 

Jeg skal forfatte meg i korthet. Jeg er sørlending, bosatt i Oslo sammen med min samboer og vår firbente venn Louie. Snart har jeg levd i 30 somre og vintre, og om få uker begir jeg meg ut på livet som nybakt mor. Forøvrig liker jeg å spise, slappe av og gå tur. En klisje.

Kan du fortelle oss litt om hvor du jobbet tidligere?

Før jeg begynte i Spiff, jobbet jeg fire år som kommunikasjonsrådgiver i Trigger. Et sikkelig bra sted med bra folk. Jeg startet der som praktikant under studiene, så jeg føler på mange måter jeg vokste opp i Trigger.

Hvorfor Spiff? Hvordan var vi så heldige å få tak i deg?

Det var full klaff fra første stund. Jeg kom over Spiff ved en tilfeldighet, ble sikkelig nysgjerrig og tok kontakt med Carl-Nicolai for å høre mer. Det møtet gav mersmak, for å si det sånn. Jeg har lenge savnet et spareprodukt, som ikke bare gir meg kunnskap om sparing, men som også gjør sparing enkelt. eg kjente i hele kroppen at jeg ville være en del av team Spiff og reisen mot å lage et dritbra produkt, mennesker faktisk trenger.

Hva gleder du deg mest til i 2018?

Gleder meg aller mest til å hilse på pikebarnet jeg baker.

Hva slags forhold har du til sparing?

Jeg har alltid ønsket å være flink til å spare, men har bestandig vært flink til å bruke penger også. Sies at de som er født i Tyrens stjernetegn er materialistiske, så jeg skylder på det. Til tross for det, har jeg alltid spart litt av hver eneste lønning. Da jeg var liten, gjemte jeg penger rundt i huset for å glemme at jeg hadde de. Fungerer overraskende bra den dag i dag.

 

6 kjappe:

 • Har dilla på:
  Mango Lassi
 • Siste filmen du så:
  Jim & Andy: The Great Beyond
 • Beste kjøp 2017:
  Investerte i et maleri som jeg er sikkelig fornøyd med. Kjøpte det i starten av året, men hadde ikke råd til å ramme det inn før på slutten.
 • Sparemål for 2018:
  Tur til Thailand
 • Favorittblogg:
  Leser faktisk ikke så mangle blogger, men dette er nok en av de bloggene jeg oftes besøker: https://intothegloss.com/ Min guilty pleasure i livet er å se på sminke videoer på Youtube.
 • 3 emojiis som beskriver deg selv:

 

Publisert av Ada 07.03.2018