Takk for alt Steve!

Endelig er Spiff lansert! For medgründer Steve har dette vært den viktigste milepælen på hans reise. Nå slutter han i Spiff for å få en tydeligere balanse som pappa og ektemann.

Det er vanskelig å sette ord på hvor mye Steve har betydd for Spiff i de siste tre årene. Uten han hadde ikke Spiff vært her i dag. Steve er en rollemodell for gode verdier i finansverden. Han er en av de dyktigste bank-tekniske lederne vi har i landet. Men, gründerlivet er preget av høy risiko, mye usikkerhet og lite forutsigbarhet.

 

Fremover skal Steve få en tydeligere balanse som pappa og ektemann. Han skal få seg en jobb med mer forutsigbarhet. For Steve var det viktig å få lansert Spiff, og det har vi nå gjort. Å lansere Spiff med fornøyde brukere og vekst slik vi hele tiden har trodd og håpet på at de ville, har vært en viktig milepæl.

 

– Nå begynner et nytt kapittel for Spiff, med skalering og vekst som den ledende tjenesten innen sparing. Det blir en skikkelig spennende reise, og ingen er bedre skikket til å virkelig få til det enn Calle & teamet, forteller Steve.

 

Sammen med Steve, har vi bygget systemverdi og et kick-ass team som køler på for å vokse Spiff videre. Når en går ut er det en god mulighet for neste å ta steget opp og bevise hva de er gode for. Vi har noen av landets dyktigste teknologer og produktfolk i teamet, og vi bretter opp ermene og tar på oss flere hatter. Det har vi fått til før, og det får vi til igjen.

 

Vi kommer til å savne Steve, og hele Spiff-familien på låven kommer til å merke hans fravær. Steve er en klok og reflektert lagspiller, og en stor rollemodell for oss som har hatt gleden av å jobbe tett sammen i flere år. Det er mye takket være Steve at Team Spiff er så sterkt. Ingenting blir det samme uten Steve, men vi er heldigvis sterkt rustet til at noen går inn eller ut.

 

Det er ingen hemmelighet at det er krevende å finne en balanse som pappa og gründer til tider. Startup er ikke for alle, men det er for meg. Jeg digger det. Jeg gir bånn gass videre med Spiff, investerer mer egne penger i selskapet, og har verdens beste Team som gjør det enkelt å steppe opp gamet som CEO i Spiff! Spiff er lansert og den overveldende positive responsen gjør tiden fremover ekstremt spennende. Nå går vi inn i en vekstfase for å spre sosial sparing til folket!

 

Da gjenstår det bare å ønske Steve og hans fine familie alt godt, og masse lykke til på veien videre i en spennende karriere!

 

Calle & Team Spiff

Publisert av Carl Wessmann 22.07.2018