Spiff – Work Life Balance

Da Calle og Steve startet Spiff, ønsket de ikke bare å gjøre sparing enklere. De ønsket også å skape drømmearbeidsplassen som skulle slå et slag for frihet, familielivet og gi rom for mer fleksibilitet i hverdagen.

Flinke mennesker har mange muligheter. For å få med oss de beste menneskene, uansett hvem de er og hvor de kommer fra, er vi nødt til å skape verdens beste arbeidsplass. Å bygge Spiff på et tydelig fundament med gode arbeidsforhold, betyr alt når en skal ha med seg de flinkeste og mest engasjerte innen teknologi, design og skalering.
 
Å jobbe i en startup og skape noe fra bunnen av er dessuten hardt og krever mye av hver enkelt. Arbeidet kan fort bli altoppslukende, og i verste fall ta helt over og føre til at noen presser seg selv for hardt for lenge. Det vil ikke vi skal skje med en eneste én som jobber i Spiff. Vi trenger alle de flinke vi har.
 
At en trives på jobb, er best for alle på sikt. I Spiff legger vi derfor til rette for at hver enkelt skal få mest mulig ut av både jobbtid og fritid. Slik får vi lykkelige og skikkelig motiverte ansatte som gleder seg til å brette opp laptopen og fortsette med å hjelpe folk å spare!

Vi oppdaterer og endrer stadig våre ‘work-life-balance’-verdier, men her er en liste over noe av det vi setter høyest idag:

 
– Flex arbeidstid

 

Ingen morgenfugl? Kom litt senere på jobb. Hatt en tøff dag? Dra hjem tidligere. Du er sjefen over din egen tid, og styrer selv når i løpet av døgnet du ønsker å jobbe. Vi stiller høye krav til leveranser, det er premisset for friheten. Og da jobber folk mest effektivt på forkjellige vis. Det viktigste er at vi har noen gode lange økter sammen på låven så vi får synchet sprintene våre.

 

– Fri annenhver fredag

 

Vi oppfordrer alle på Team Spiff til å ta fri annenhver fredag. Når vi har så flinke folk på teamet så tror vi det er sunt å få samlet seg og ladet mellom slagene; reise på tur med venner eller familie, få gjort ærend (rydde, frisøren…) eller bare sove lenge. Hva du gjør med tiden din er helt opp til deg selv. Egne prosjekter, drømmer og tid med de du er glad i skal alltid være mulig å gjennomføre samtidig som du jobber i Spiff.

 

– Lunsj
 
Vi elsker å spise lunsj i fellesskap på låven, og alle får daglig lunsj og snacks av oss. Til hverdags lager vi våre egne avocado toasts, diskuterer sparing og sladrer litt. Det kommer ferske varer fra Kolonial hver uke, og vi bestemmer sammen hva som skal stå på menyen. Er det bursdag, jul eller noe å feire kan vi dessuten garantere at sjokolade og godsaker dukker opp på magisk vis.

 

– Spiff + kaffe = sant

 

Vi har utviklet et helt spesielt forhold til kaffe på låven. Dette flyter selvfølgelig ubegrenset, men det går også sport i å lage den perfekte dryppkaffe hver eneste dag. Lukten er alltid tilstede og det er alltid en nymalt, nyveid og nytraktet kaffe på plass i en av våre Chemexer.

 

– Låven

Vi holder til fem minutter gange fra Skøyen, i en fantastisk låve bak Frognerparken i nærheten av Bygdøy. Våre omgivelser er landlige, med frisk luft og massevis av ekorn i trærne. Ta et møte til fots, en joggetur i lunsjen, eller en deilig liten benstrekk mellom slagene.

 
– Familien først

 

Spiff ble startet opp av to pappaer, som setter familieliv og tid med barna aller høyest. Vi vil at du skal kunne hente og levere i barnehagen, være der når de blir syke og ha energi til å ta dem med i svømmehallen. Derfor er vi rett og slett superfleksible på alt som skjer i livet, enten du har barn, foreldre, søsken eller kjæreste som trenger litt ekstra av tiden din. Vi prater sammen og finner alltid en god løsning.

 

– En livsstil

 

Visste du at en av oss jobber i Trondheim, en i New York og en er på workation i Østerrike? En god jobb gjør du best der du er lykkeligst. Finner vi riktig person til jobben, er det alltid mulig å finne en løsning. Med Appear In, Slack og internett generelt er det kun fantasien som setter grenser.

 

Publisert av Ada 26.02.2018