Spiff styrker sitt Tech team – henter fra Schibsted

Med ansettelse av Michael Pangopoulos og Audun Kjelstrup i rollene som produktsjef og iOS Lead, er to nøkkelpersoner på plass

Michael Pangopoulos kommer fra stillingen som Product Manager i FINN.no, hvor han også har jobbet som utvikler. Med seg på laget i Spiff har han fått med iOS-utvikler fra Schibsted og Aftenposten, som har bakgrunn fra VG og Bakken & Bæck.

 

— Det tar lang tid å finne riktige personene, spesielt innen for tech. Derfor er vi veldig glade for å få med oss Michael og Audun på laget, som begge begynner i svært viktige posisjoner for Spiff. De har alt vi ser etter, og blir viktig brikker for hvordan Spiff utvikler seg og posisjonerer seg videre. Nøkkelen for oss fremover er å forsette å utvikle tech teamet. Vi er til en hver tid på leting etter de mest talentfulle og engasjerte menneskene, som kunne tenke seg å utvikle Spiff sammen med oss, sier grunnlegger og teknologidirektør i Spiff, Steve Melby Stølen.

 

Steve Melby Stølen gjør selv et rolleskifte internt i Spiff, og går fra å være finansdirektør (CFO) til å bli teknologidirektør (CTO).

 

Moden for forandring

 

Etter to år med gründerne selv bak spakene, var tiden moden for å hente inn en produktsjef. Valget falt på Michael Pangopoulos.

— Etter seks år som utvikler i Finn.no var jeg klar for nye utfordringer. Jeg har lenge vært interessert i fintech-sfæren og har fulgt Spiff siden det startet. Da jeg fikk muligheten til å bli med på reisen, bruset blodet og jeg bestemte meg raskt for å hoppe ut i en mer ukjent tilværelse med fart og spenning. I Spiff får jeg leve ut drømmen og virkelig få jobbe med noe som kan gjøre en forskjell i folks liv, forteller den ferske Produktsjefen i Spiff, Michael Pangopoulous.

 

— Vi har prøvd å rekruttere Michael i lang tid, tidligere som utvikler og nå som produktsjef. Endelig var tiden moden for begge parter. Da vi ble klare til å la noen utenfra peke retning for plattformen vår, var vi ikke i tvil om hvem vi ønsket oss. Michael har en unik forståelse for produktutvikling, i tillegg til å klare binde design, kommunikasjon og produktutvikling sammen – slik at alle yter bedre og drar mot vårt felles mål, legger Steve til.

 

— Spiff er en perfekt match for meg

 

Audun Kjelstrup går inn i tospann med Back End-utvikler Svein Halvor Halvorsen, sammen med Pangpoulous og resten av teamet skal de løfte Spiff videre som plattform.

 

— Spiff er en perfekt match for meg. Her får jeg utfolde meg og bidra til å lage gode løsninger for mennesker i hverdagen. Å lage en engasjerende spareapp er en utfordrende oppgave, som jeg virkelig brenner for. I tillegg er det veldig appellerende å jobbe sammen med et så dedikert og lidenskapelig team, som ønsker å bruke teknologi til å gjøre verden til et litt bedre sted. Jeg ser frem til å bidra og lage verdens beste spareapp, sier iOS Lead, Audun Kjelstrup.

 

— Audun Kjelstrup er en allsidig utvikler som har en iboende nysgjerrighet, i tillegg til at han er en person med varmt hjerte. Han har en kompetanse og erfaring som blir viktig for oss fremover. Det han ikke kan, lærer han superraskt. Det finnes få iOS-utviklere som er på samme nivå som Audun, så vi er veldig stolte over at han vil jobbe sammen med oss, avslutter Steve Melby Stølen.

 

Trykk her for å lese mer om våre to nye kolleger og Spiff via Shifter.

Publisert av Ada 31.10.2017