Slik feirer du Halloween for under hundrelappen

Ikke helt klar for å bruke penger på kostymer, pynt og godteri? Her er våre beste tips for deg og godtesjuke barn som snart ringer på døren!

 

1. Kostymer laget av ting du allerede har hjemme

 

Bruk fantasien før du bruker penger på et nytt kostyme. Med en stripete t-skjorte, et sort skjerf og et par briller blir du fort til Willy i “Hvor er Willy”. Eller hva med å gå som et boblebad? Finn frem en bade-and, hvite ballonger og hvit t-skjorte, og du er good to go. Kreative kostymer laget hjemme er dessuten mye morsommere og originale enn de du kjøper i butikk. Sjekk ut PopSugar sine 100 beste forslag her!

 

2. Byttelån kostymer med venner

 

Enten det er du selv som skal på utkledningsfest, eller et av dine barn, så er gjenbruk definitivt veien å gå. Med en dag til den store dagen, kan det være lurt å spørre venner om råd eller gamle kostymer. Det er nok noen venner eller bekjente som har lyst til å bli kvitt Spiderman-kostymet fra i fjor. Finner du ingen som kan hjelpe deg, kan du gå inn på Youtube og finne oppskrift på fantastiske masker laget av det du allerede har liggende i sminkeveska. Vår største inspirasjon kommer fra norske Dajana!

 

 

 

3. Kreativ ’knask eller knep’

 

Halloween har bidratt til nok en priskrig på godteri, noe som er fint for lommeboka, men kanskje ikke like fint for folkehelsa. Dersom du ønsker å dele ut litt sunnere godis, kan du pakke sammen små pakker med rosiner, mandariner eller epler. Gjør mandarinen enda mer spennende ved å tegne på et lite ansikt. Enda mer inspirasjon og fristelser til både store og små finner du på bloggen til Fru Timian!  

 

 

 

4. Arranger en rolig Halloween kveld hjemme

 

Klar for en litt mer avslappet feiring av allehelgensaften? Hva med å arranger til en kveld med skrekkfilm eller den nyeste sesongen av Stranger Things. Pynt gresskar, bak noe godt eller smink dere skummelt for å skremme barna som ringer på døren!

 

5. Klistremerker med øyne

 

Hvis du skal kjøpe én eneste ting som kan brukes til utallige Halloween-formål, så er det små øyne med klistrelapp bakpå. Fest dem på muffins, og vipps har du laget noen spiselige spøkelser. Ikke tid eller lyst til å lage et kostyme? Fest kunstige små øyne over hele ansiktet, og du ferdig pynta! Spill din kollega et knep, og sett to små stirrende øyne på telefonen hans eller hennes. Du finner dem på både Nille og Panduro Hobby!

6. Kle deg ut som din bestevenn

 

Skal du på Halloween-fest, men er av typen som  ikke digger å kle deg ut? Velg ut en annen kamerat eller venninne som skal på samme fest, og kle deg ut som vedkommende. Bruker personen alltid en bestemt hettegenser, lue eller eyeliner? Du kan også avtale dette på forhånd med personen, så kan dere gå sammen og byttelåne antrekk av hverandre. Vinn vinn!

Happy Halloween fra Team Spiff!

Publisert av Ada 25.10.2018