Slå fjorårets utgave av deg selv med vårt nye og personlige sparetriks!👊

Vent med å gi slipp på nyttårsforsettet om å spare mer penger. Vi har nemlig skreddersydd en enkel utfordring for resten av 2019, og håper du vil ta den sammen med oss!
slaa-deg-selv

2019 – Ditt beste spareår?

 

Du kom deg gjennom januar, og plutselig står februar for tur. Selvom et nytt år gir oss følelsen av nye muligheter og økt motivasjon, kan januar i seg selv også kjennes ganske overveldende. Det å trene mer, spare mer, være mer sosial, gi alt på skolebenken eller bli enda flinkere i jobben kan fort føles utmattende og i værste fall demotiverende.

 

På toppen av det hele finnes sosiale medier, noe som gjør at en både bevisst og ubevisst sammenligner seg selv og sin egen reise – med andre sin. Og selvom de fleste av oss vet at livet ofte smiler litt bredere enn virkeligheten på Instagram, så er det fort gjort å føle seg dritt når en følger med på alle andre sin fremgang og tilsynelatende gode vaner.

 

Meg vs. Meg

 

Derfor skal vi denne måneden prøve noe helt nytt på Team Spiff, og håper du har lyst til å bli med oss. Vi skal nemlig konkurrere mot oss selv, og prøve sparing basert på forbedring av fjorårets forbruk. Slik funker det:

 

1.Bestem deg for hvilke kategorier du har lyst til å redusere. For hver resterende måned av 2019, skal vi velge én egen kategori hver basert på eget forbruk i 2018. Denne kategorien skal videre undersøkes i nettbanken, for å finne ut av hva vi brukte i fjor, for så å ‘slå’ beløpet i år. F.eks brukte undertegnede (Ada🙆🏼) 638 kroner i februar i fjor på mineralvann (oijda). I år er målet å gå ned minst 25% her, noe som betyr at dette beløpet er skal reduseres med 160 kroner. Når måneden er ferdig settes 160 kroner av til sparing i stedet.

 

2.Gå inn i nettbanken for å finne ut hvor du vil kutte forbruk. Taxi-penger i April, vinmonopolet i Mai eller iskrem i juni? Gjør litt research og se hvor du har lyst til å forbedre deg! Det viktigste er ikke at du dropper utgiften helt, men heller finner motivasjon i å forbedre deg litt. Da er sannsynligheten for at du klarer å utvikle en sunn vane mye større.

 

3. Bestem deg for å gjennomføre utfordringen! Du konkurrerer bare med deg selv, og det er derfor opp til deg selv å legge inn all innsatsen. Se på det som den perfekte anledning til å føle på hvordan DU kan bli bedre ved å kun sammenligne deg selv – med deg selv!

 

 

Heia deg og lykke til!💜

Publisert av Ada 31.01.2019