Derfor bør du sjekke ut Fremtidsklubben vår på Clubhouse!💰🚀🌱

Se opp for spennende gjester når Ada og Erik fra Spiff slår an en prat om alt vi ønsker oss i fremtiden, bygget på erfaringer fra ekte folk i nåtiden.
clubhouse-spiff

Fremtidsklubben er startet av to Spiffere som savner diskusjonene ved kaffemaskinen, men som også lurer på om dette rommet kan erstatte både kaffen og maskinen?

 

 

 

Fremtidsklubben er dedikert til alt vi ønsker oss i fremtiden, bygget på erfaringer fra ekte folk i nåtiden. Vi inviterer gjester, deler erfaringer, tipser om våre beste spareverktøy, lifehacks, bærekraft, aktuelle nyheter og personlige historier.

 

I starten av februar fikk vi besøk av spareguru Hallgeir Kvadsheim, og hobby-investor Gita Simonsen. Vi snakket om hvordan en enklest mulig kan komme i gang med aksjesparing og investering, og hvilke faktorer en bør ta i betraktning før man begynner. Vi lærte blant annet at at det er smart å ha bygget opp en buffer før man kjøper aksjer, og Gita delte sin 1-2-3 kom i gang liste for aksjekjøp og investeringer.

 

Forrige uke hadde vi en spennende samtale med Kjersti Grønseth aka. Forbrukerfrue, og artistene Money Plaha og Alexandra Rotan. Vi tok en fot i bakken rundt personlig økonomi, og snakket om hvordan pengelivet vårt ser ut idag, sammenlignet med i fjor. Mye har endret seg det siste året, spesielt for landets artister, og vi lærte blant annet hvor viktig både samhold og åpenhet har vært for å holde momentet oppe både økonomisk og personlig.

 

Onsdag kveld denne uken fikk vi besøk av politiker Trine Skei Grande og seriegründer Didrik Dimmen! Trine snakket blant annet om hvor viktig det er å snakke om bærekraft med en positiv innstilling, og Didrik delte flere av sine oppturer og nedturer fra startup-tilværelsen.

 

Idag får vi besøk av podcaster Yrja Oftedahl bak podcasten Power Ladies, og Siw Slewigen fra Happy Penger. Vi ser frem til en spennende samtale om overforbruk og forbrukslån, og håper du vil ta lunsjen din med oss!

 

Vi er alltid åpne for innspill og spørsmål fra publikum, og Fremtidsklubben er inkluderende og åpen for alle.

Vi kårer dessuten Månedens Clubhouse-taler hver måned, og premierer den vi mener har bidratt mest ved å ta tak i viktige diskusjoner på vet mot en bedre verden! Vinneren får 1000 kroner til sin Spiff spareplan.

 

Vi snakkes!

Ada og Erik

 

Psst! Ny på Clubhouse? Følg moderatorer Erik Holm (@holm) og Ada Martini (@adamartini) i appen, for å bli varslet om Fremtidsklubben.

Publisert av Ada 18.02.2021