Nytt i Spiff: Topplista 🏆

Har du tenkt over hvordan vi påvirkes av hva vennene eller naboene våre kjøper, hvilken restauranter de besøker eller hvor de drar på ferie? Hver dag tar vi økonomiske valg som påvirkes av andre.
topplista-nytt-i-spiff

Når var sist du brukte penger sammen med vennene dine? Selv, så drar jeg på ferie med en vennegjeng hver vinter. Det er både sosialt og morsomt, men det er også et økonomisk valg farget av min omgangskrets.

 

Denne sosiale påvirkningskraften er ekstrem sterk, og den virker også når det kommer til sparing. Felles mål er motiverende, og vi oppfører oss helt annerledes når venner motiverer oss og har forventninger til oss. Spiff kaller det vennesparing!

 

Hva er nytt?

 

I dag lanserer vi en oppdatering av vennesparing. Sparer du sammen med venner eller familie får du nå full oversikt over fremdriften. Som tidligere ser du hvor langt på vei dere har kommet med sparingen, og nå kan du i tillegg se hvordan de andre ligger an med sin andel.

 

Du vil vel sjeldent være noe dårligere enn andre? Konkurranseinstinktet kommer godt med også når det kommer til sparing, og du ser derfor en toppliste i hver spareplan.

 

skjermbilde-topplista-spiff

Selv er jeg simpel nok til å motiveres av at noen ligger over meg på topplisten, men vi trigges alle av forskjellige ting. Be de andre gi deg et vennlig dytt hvis du henger etter, og pass på å heie litt ekstra på vennene dine når de er flinke til å spare.

 

Vi jobber videre med vennesparing utover sommeren og vil gjerne høre deres tips, idéer og tilbakemeldinger. Send oss en melding på hello@getspiff.no.

 

Husk å laste ned siste versjon av appen for å få tilgang til den nye funksjonaliteten!

 

God sommer og god sparing!

 

Michael Pangopoulos
Product Lead

Publisert av Michael 20.06.2018