Nytt i Spiff på Android

Helt siden vi startet utviklingen av Spiff har iOS ligget foran i løypen. Nå har vi endelig fått på plass to fantastiske Android-utviklere, og de spiser stadig opp mer av forspranget. Her er en oversikt over hva som har kommet på plass de siste ukene.
nytt-for-android

Uttak direkte i appen

 

Ingen av oss liker å besøke nettbanken. Likevel var dette lenge nødvendig for å kunne ta ut sparepengene sine etter at målet var nådd. Denne uken lanserte vi endelig uttak direkte i appen. Nå er det mulig å velge hvilken spareplan du ønsker å ta ut penger fra, og hvor du vil at pengene skal ta veien.

 

Flytting av sparepenger

 

Spareplaner er som alle andre planer, de kan endre seg. I februar gjorde vi det mulig å flytte penger i mellom spareplaner, uten begrensninger.

 

Lommebok

 

Sparepenger uten sparemål kan oppbevares i lommeboken. De av dere som har satt opp deres Spiffkonto som mottakerkonto i Vipps vil også finne igjen pengene der. Vi kommer etterhvert med annet nytt som også benytter seg av lommeboken.

 

Sparegym

 

Trening og sparing går hånd i hånd. Da noen påsto noe annet lagde vi vår egne lille sparegym. Her kan du sette av en liten belønning hver gang du har trent (eller betale et gebyr hvis du droppet økten💪👀💸).

 

Husk å ta en titt på vår promovideo.

 

Takk for tålmodigheten, og takk for alle tilbakemeldinger vi har fått på vår Android-app. Vi jobber iherdig videre med å dekke inn resten av gapet. Akkurat nå arbeides det med å tilgjengeliggjøre vår feed på Android.

 

Vi håper dere liker den nyeste versjonen av Spiff. Husk å laste ned siste versjon for å få tilgang til alle nye oppdateringer og få mest mulig ut av sparingen din

 

God sparing! 🤑

Michael Pangopoulos

 

 

Publisert av Michael 28.03.2019