Nytt i Spiff: Lommebok 💰

Hvor gjør man av pengene når man ikke er helt sikker på hva man sparer til? Og hvor ender penger opp når de kommer direkte inn på din Spiff Sparekonto? I seneste versjon av vår iOS app gir vi nå alle en egen lommebok.
nytt-i-spiff-lommebok

Det har aldri vært så enkelt å øremerke penger til et gitt sparemål, men det betyr ikke at alle penger som kommer inn i spareplanene skjer ved betaling gjennom appen. Noen setter penger direkte inn på sin Spiff Sparekonto, noen benytter kontoen som mottakerkonto for alle Vipps-betalinger (eller som kilde for å betale med Vipps), og noen deler til og med kontonummeret med venner og familie som ønsker å bidra mot et sparemål. Selv med en tett integrasjon mot banken er det umulig for oss å gjette hvilken spareplan disse pengene var tiltenkt. Inntil nå har vi derfor fordelt disse pengene på tvers av eksisterende spareplaner.

 

Derfor introduserer vi nå vår lommebok. Når penger på en eller annen måte finner veien inn på din Spiff Sparekonto havner de i den nye lommeboka. Hva du så gjør med disse pengene er opp til deg; vi anbefaler så klart at de flyttes til ditt mest motiverende sparemål!

 

Vi har selvfølgelig flere tanker om hva annet lommeboka kan benyttes til, og når vi lanserer vår neste store funksjonalitet vil den spille en sentral rolle. Mer om dette på et senere tidspunkt 😉

 

Vi håper dere liker den nyeste versjonen av Spiff, og minner om å laste ned siste versjonen av appen her, for å få tilgang til alle nye oppdateringer og mest mulig ut av sparingen din.

 

Og til våre Android-brukere… Dere får selvsagt også en lommebok så fort vi henter inn forspranget iOS-appen har opparbeidet seg (Forresten, vi ansetter for tiden Android-utviklere).

 

God sparing,
Michael Pangopoulos
Product Lead

Publisert av Michael 21.11.2018