Nytt i Spiff: Feed

Når man endelig har kommet i gang med sparingen er det viktig å holde motivasjonen oppe. God oversikt og samarbeid med venner gjør dette enklere. I vår seneste versjon for iOS lanserer vi nå en Feed som knytter deg sterkere til din venner og gir deg full oversikt over din sparehistorikk i Spiff!
nytt-i-spiff-feed

I Spiff er vi helt sikre på at sosial sparing er nøkkelen til gode sparevaner. Derfor er vi i gang med å lage et sosialt nettverk for sparing og personlig økonomi. Så langt har vi lagt til rette for dette ved å gjøre det mulig å spare sammen i sosiale spareplaner. Et naturlig neste steg er å koble mennesker sammen og la de sammen feire (emojis!! 😍) små og store hendelser på vei mot deres sparemål. Vi erstatter derfor vår innboks med en splitter ny Feed. Med én tidslinje over din sparing gjør vi nå Spiff enda mer sosialt og enda mer engasjerende!

 

sparehistorikk-i-Spiff

Feeden holder deg oppdatert på alt som skjer i dine spareplaner og det blir endelig mulig å heie frem dine venner ved å sende emojier. Med denne feeden knytter vi enda sterkere bånd mellom mennesker og deres pengeøyeblikk. Derfor vil den være en sentral brikke i vår videre utvikling, og dere kan forvente en stor oppdatering i løpet av de neste månedene!

 

Vi håper dere liker den nyeste versjonen av Spiff, og minner om å laste ned siste versjonen av appen her , for å få tilgang til alle nye oppdateringer og mest mulig ut av sparingen din.

 

Og til våre Android-brukere… Dere får selvsagt også en Feed så fort vi har fått hentet inn forspranget iOS-appen har opparbeidet seg. De gode nyhetene er at vi nå har ansatt en ny Android-utvikler, og vi leter fortsatt etter flere!

 

God jul, godt nyttår og god sparing! 🎅

 

Michael Pangopoulos
Product Lead

Publisert av Michael 27.12.2018