Nytt i Spiff: Drips 💧

Hvor gjør man av pengene fra cashback når man ikke helt vet hvor de er? Og hvorfor er det ofte bare sånn at vi får “belønning” når vi blir nye kunder, og ikke når vi er lojale kunder? I seneste versjon av Spiff finnes nå Drips, et nytt type fordelsprogram med daglig cashback!
Drips-nyhet-spiff

Rabatter, cashback, reward programmer og lojalitetskampanjer kan fort bli uoversiktelig hvis man ikke er koblet helt på… og vi liker å holde det enkelt. Derfor introduserer vi nå Spiff Drips, et rykende ferskt fordelsprogram for Spiffere! Med Spiff Drips har du muligheten til tjene ekstra sparepenger hver eneste dag, i form av daglige cashback (Drips💧) fra våre nøye utvalgte partnere.

 

Spiff Drips er nå i pilot, og tilgjengelig i Spiff. Vi har fått med oss to knallpartnere i denne pilotfasen, nemlig OBOS medlemsskap og strømleverandøren Tibber. Sammen med dem og våre Spiffbrukere skal vi utforske om det finnes en enklere måte å belønnne lojalitet på med Drips.

 

Tre pilotpartnere 🗝⚡️️🐿

 

Flere selskaper vil være med, men i piloten velger vi å fokusere på tre partnere, for å teste tre ulike former for Drips.

 

OBOS medlem: Vi digger hva OBOS står for og at de har som mål å hjelpe folk inn på boligmarkedet med gode boliger til en fornuftig pris. OBOS sin medlemsorganisasjon heier på sparing og har som mål å fremforhandle gode avtaler for medlemmer. Sammen skal vi utforske hvordan vi kan få frem OBOS sine medlemsfordeler fra OBOS og OBOS-partnere på en god måte gjennom Drips.

 

Tibber: I likhet med Spiff, er Tibber opptatt av å gjøre ting enklest mulig. Tibber er et uvanlig strømselskap, som ikke tjener penger på strømforbruket ditt. I stedet gir de deg en app proppfull av smart teknologi, som kan hjelpe deg redusere strømforbruket ditt!

 

Spiff: «The proof of the pudding is in the eating.» Vi har klokketro på Drips, og for oss er det helt naturlig å ta del som Drips-partner til brukerne våre. Vi i Spiff har flere Drips planlagt, men i første omgang skal vi utforske om vi kan trene opp sparemuskelen litt ekstra nå rundt nyttår. Vi gleder oss til å gjøre sparing enda mer motiverende med Spiff Drips fremover!

 

Vi har selvfølgelig flere tanker på blokka rundt muligheter for Drips og hvordan Drips kan benyttes av flere partnere, og når vi lanserer vår neste store oppdatering på nyåret vil Drips spille en sentral rolle. Mer om dette på et senere tidspunkt 😉

 

Bli med i Drips piloten du også! 

 

Vi håper dere liker Drips i den nyeste versjonen av Spiff, og minner om å laste ned siste versjonen av appen her, for å få tilgang til Drips og og mest mulig ut av sparingen din. Skulle du ha noen spørsmål eller forslag til forbedringer, er vi alltid glade for å høre fra brukerene våre. Ta kontakt på sosiale medier, eller send oss en melding på hello@getspiff.no

 

Noen du synes du bør få Drips fra, som en belønning for din lojalitet? 📲 Send oss en melding rett i appen under din «Profil» ➡️ «Hjelp og tilbakemelding.»

 

Jeg sier som The Notorious BIG: “Get money, get Spiff Drips”

God sparing med Drips,

Carl-Nicolai Wessmann
Spiffgründer

Publisert av Carl Wessmann 14.12.2021