Nyhet: Spiff til Android er lansert og sparing med Spiff er endelig tilgjengelig for alle!

Det gleder oss enormt å kunne lansere Spiff til Android, og gjøre sparing til en inkluderende opplevelse for alle som vil komme igang med sosiale og personlige sparemål.
spiff-til-android-lansert

Da vi lanserte Spiff til iOS for tre måneder siden, var det selvfølgelig med en liten bismak av at Android og iOS ikke kunne lanseres samtidig. Men, vi satte oss som mål å jobbe knallhardt gjennom sommeren, for å levere Spiff til Android tidlig i høst. Det har vi nå fått til, og appen kan du laste ned her!

 

Motivert av våre følgere

 

Vi i Spiff tror veldig på at sparing blir enklere når den kan deles med andre, og når en kan motivere hverandre underveis. Frem til idag har vi dessverre ekskludert så mange som 40% av vennegjenger og familiemedlemmer, da det er 40% som foretrekker Android over iOS. På Team Spiff er vi også flere som bruker Android, så for oss har dette i seg selv fungert som glimrende motivasjon til å komme i gang og ‘raska på’ med utviklingen.

 

Men, hovedmotivasjonen vår ligger i dere som heier på oss. Flere tusen av dere har ventet tålmodig på Spiff til Android, og endelig er den her!

 

Android vs. iOS

 

Vår Android-app leverer selvsagt den samme spareopplevelsen som på iOS. Et dashboard med oversikt over både personlige og sosiale spareplaner, total oversikt over spare-fremgang og Toppliste for sosial sparing. Det er enkelt å sette opp nye spareplaner, og sparingen din er bare et tastetrykk unna! Vi lar deg invitere med venner, og gjør vårt beste for å motivere både deg og dine hele veien til mål!

 

Appen er også sikret ved hjelp av både BankID og personlig PIN, og pengene du sparer havner på din Spiff Sparekonto som lever trygt hos BN Bank.

 

Men, det er også et par ting som ikke er helt klart. iOS-appen hadde et lite forsprang, og det er der mulig å flytte penger mellom spareplaner, samt at uttak straks blir tilgjengelig rett fra appen. Dette jobber vi med få på plass i Android-appen også!

android-lansert-skjermbilde

Nå begynner morroa

 

Vi lager Spiff fordi vi har lyst til å gjøre sparing enklere, men også fordi vi tror bedre spareverktøy kan bidra til bedre vaner og et sunnere forhold til penger og pengesnakk. Spiff er helt gratis, og vårt sterkeste ønske er å gjøre Spiff så bra som overhodet mulig for deg og dine. Derfor er vi tilgjengelig tjuefiresju for tilbakemeldinger, kritikk, ros og tips til forbedring. Du kan alltid kontakte oss på våre sosiale kanaler @GetSpiff, eller på hello@Getspiff.no

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Tusen takk for tålmodigheten, lykke til med sparingen og hold utkikk etter Spiff i høst for ekstremt mye spareglede, tips og konkurranser i våre sosiale kanaler! Trykk her for å laste ned Spiff til Android i Google Play Store! 

Publisert av Ada 03.10.2018