Nytt i Spiff til iOS: Buffersparing 🔥

Vi feirer over 100 millioner kroner spart, ved å gi våre brukere det de ønsker seg mest ➡️ Buffer 💪
nytt-spiff-ios-buffer

Buffer gir trygghet i hverdagen ❤️

 

Sparing trenger ikke alltid være til noe man har lyst på eller ønsker seg. Sparer du opp en buffer, er du klar når du møter en økonomisk utfordring. Det siste året har flere av våre brukere fortalt oss at de ønsker seg en egen Buffersparing i Spiff.

 

Start en krisebuffer idag 💪

 

Vi anbefaler alle Buffersparing, fordi livet er uforutsigbart og fullt av overraskelser. Sparer du til en buffer i Spiff, er dessuten pengene dine separert fra dine andre bankkontoer og du kan stadig fylle på bufferen underveis i hverdagen. Du kan sette opp et fast avtrekk hver måned, eller sette av en sum hver gang du motstår kjøpe-fristelsen på butikken. Har du ingen buffer idag, anbefaler Forbrukerfrue.no å starte med et beløp på 10 000 kroner, slik at du er klar når f.eks oppvaskmaskinen ryker, eller tannlegeregningen ble for høy.

 

Superbuffer

 

Når du har krisebufferen på plass, kan du sette deg et høyere mål. Klarer du 50 000 kroner frem til jul? Det tilsvarer 4.167 kroner hver måned frem til jul, eller 137 kroner hver dag. Som forbrukerfrue.no sier, så er en buffer på mange måter økonomiske muskler. Dette er vi helt enige i… Get ready for the rainy day 💪

 

Sårbar uten buffer

 

I en fersk undersøkelse fra Finans Norge viser det seg at 25% av de som deltok, ikke makter en uforutsett utgift på 25 000 kroner. I vår egen undersøkelse publisert av NRK forrige uke, kunne vi samtidig se at unge voksne er flinkere enn eldre generasjoner til å spare. Hallgeir Kvadsheim utdyper:

 

– Jeg ser en positiv trend blant de yngre. De begynner å få litt bedre vaner enn de eldste. Bufferkonto er punkt én. Få den på plass først. Det holder lenge med én til to månedslønner på den kontoen, forklarer Kvadsheim til NRK.

 

Hallgeir oppfordrer til å begynne i det små, og øke etter hvert. Vi lanserer først buffersparing til iOS, og jobber med på å få på plass samme oppdatering til Android så fort som mulig. Last ned nyeste versjon av Spiff, og start buffersparingen din idag! 👊

 

 

 

Publisert av Ada 13.02.2020