Boost gjør det enklere å nå sparemål 💪

Vår viktigste jobb i Spiff er å gjøre sparing, økonomi og penger til en sosial opplevelse. Med Boost blir det enda lettere å hjelpe venner og familie på vei med sparingen.
spiff-boost-nyhet

Så langt har vi fokusert på å gjøre det enkelt for deg å spare med familie og venner til felles sparemål. Ikke alle sparemål er felles, men vi ønsker fortsatt å knytte mennesker sammen og la dem hjelpe hverandre. Om det er å bidra med en hundrelapp til en venns drøm om å gå Birkebeinerrittet, spleise på en bursdagsgave eller en bestemor som ønsker å hjelpe deg et stykke på vei med sparingen til neste års sommerferie. Eller kanskje du bare ønsker å dytte noen over dørstokken slik at de endelig kommer i gang med sparing?

 

Slik fungerer det

 

Med Boost gjør vi dette veldig enkelt. Velg én du ønsker å booste, hvor mye du vil gi, og legg til en hyggelig melding. Hvis mottakeren er Spiffbruker fra før kommer pengene rett inn i lommeboken, hvis ikke ligger de pent der og venter til en bruker er opprettet hos oss. (Du får selvsagt pengene tilbake hvis ikke det opprettes en bruker)

 

Vi håper dere liker den nyeste versjonen av Spiff, og minner om å oppdatere appen for å få tilgang til all ny funksjonalitet og dermed få mest mulig ut av sparingen din.

 

Både Android- og iOS-brukere kan motta en boost til deres sparing. Vi er ennå ikke helt i mål med å la våre Android-brukere booste andre, men det jobbes hardt i kulissene. Heldigvis har vi ansatt to Android-utviklere, så før du vet ordet av det kan Boost brukes likt av alle. Fremover vil det også komme flere oppgraderinger av Boost. Det er bare å glede seg.

 

God sparing og god påske! 🐣
– Michael Pangopoulos

Publisert av Michael 18.04.2019