Nå kan du booste en hjertesak med Spiff og Røde Kors

En helt ny tjeneste gjør det mulig å “spare” eller gi penger til andre formål utover det å spare til seg selv.
pilot-boost-til-charity-rode-kors-ferie-for-alle

Initiativ fra dere som bruker Spiff  ❤️

 

Flere av dere som bruker Spiff har lurt på om det er mulig å benytte Spiff som plattform til å spare eller gi penger til veldedighet. Dette er også noe Spiff har ønsket å lage løsninger for siden vi startet. Vi er derfor ekstra stolte over at Røde Kors nå går sammen med oss for å gjøre det mulig å Booste en hjertesak direkte i Spiff.

 

Vi starter i det små med en pilot og en hjertesak som står oss nær

 

I fremtiden ser vi for oss at du kan starte dine egne hjertesaker, og velge hvilke av Røde Kors sine ulike formål du ønsker å gi en liten eller stor boost. Vi ønsker å utvikle denne løsningen sammen med dere – slik at det blir noe du kunne tenke deg å ta i bruk. For å få dette til og se om det “slår an” – lanserer vi en pilot hvor du i første omgang kan booste vår hjertesak – Ferie for Alle.

 

Dessverre vokser er stort antall barn i Norge opp under vanskelige forhold. Hele 1 av 10 lever i familier med lav inntekt, og antallet øker. Derfor er initiativer som Røde Kors sitt prosjekt Ferie for alle viktig. De gir familier som strever økonomisk et gratis ferietilbud som gir barn minner og opplevelser de ellers aldri ville fått. Du kan lese mer om Ferie for alle og Røde Kors her.

 

Vi håper du kommer til å sette pris på en slik løsning og ønsker å bidra ved å donere, teste løsningen eller spre ordet.

 

Du kan bidra ved å donere penger til Ferie for alle direkte i appen din. Slik funker det:

 

  1. Besøk din Feed inne i Spiff-appen, og se etter kampanjen helt i toppen.
  2. Velg “Jeg er interessert” for å få tilgang til flere detaljer.
  3. Velg “Boost hjertesaken” og beløpet du har lyst til å donere.
  4. Bekreft beløpet, og hold øye med din Feed for flere oppdateringen og kampanjen sin utvikling.
  5. Vær fornøyd med eget bidrag til en god sak!

 

❤️

 

Som alltid er innspill og tilbakemeldinger veldig velkomne. Også om dette ikke er noe for deg!  Du kan alltid få tak i oss her: hello@getspiff.no og på sosiale medier @Getspiff.

 

Ønsker deg og dine en fantastisk sommer!

Beste hilsen fra hele Team Spiff☀️

 

Pssst! Husk at at du må oppdatere appen for å Booste vår hjertesak! Og, skulle du få lyst til å donere flere ganger, kan du gjøre dette direkte i din Feed.

Publisert av Ada 24.06.2019