Møt våre nye Full Stack Software Engineer, Yazdaan!

Vi har slått an en prat med vår nye kollega, som kommer med spennende erfaringer fra blant annet og oDoc og spillutvikling.
møt-yazdaan

Velkommen Yazdaan! Hvem er egentlig du?

 

– Jeg er offisielt Sri Lankas raskeste Minesweeper spiller (fordi jeg er den eneste personen fra Sri Lanka som har sendt inn scoren min), i jakten på en bedre tittel.

 

Helt herlig! Kan du fortelle oss litt om hvor du har jobbet tidligere?

 

– Jeg har vært litt rundt omkring! Som intern i et lite utviklings-studio for spill, så et annet sted som analytiker, og til slutt i en startup for helsetjenester i fire år, som backend utvikler. Sistnevnte formet virkelig min tilnærming til software-engineering.

 

Hvorfor Spiff? Hvordan endte du opp med å jobbe her?

 

– Spiff har gode problemer å løse! Jeg har vært interessert i finansiell teknologi en stund, så da muligheten bød seg hoppet jeg på.

 

Hva gleder du deg mest til i 2021?

 

–En slutt på pandemien!

 

Hva slags forhold har du til sparing? Liker du å spare?

 

– Jeg er * konstant * i syklusen med å spare til noe stort, og deretter ta utgiftene, og så begynne på nytt for noe annet. Liker jeg det? Du vet når du spiller Tetris, og bygger bunnlinjene perfekt … forsvinner alt? Det er den samme følelsen!

 

4 kjappe:

Siste spill du har spilt: Hades
Siste serien du så: Derry Girls
Beste kjøp siste året: A transparent umbrella!
3 emojis som beskriver deg selv: 🤔😶🤦‍♀️

Publisert av Ada 04.05.2021