Møt Kristian, vår Software Engineer Intern! ☀️

Vår dyktige intern gleder seg til jobbe med Team Spiff i sommer, og til å gjøre det enda enklere å spare penger!
Kristian-Willassen

Velkommen til Spiff, Kristian Willassen! Kan du fortelle oss litt om deg selv?
 

–  Jeg heter Kristian, er 22 år gammel, og studerer Industriell Matematikk på NTNU i Trondheim. Jeg er opptatt av datasikkerhet, og er glad i alt som har med hvordan vi bruker datamaskiner!
 
Så spennende! Hvordan endte du opp som intern i Spiff ?
 

– Det finnes det et par gode grunner til! For det første så endte jeg opp hos Spiff fordi jeg vil være med på å gjøre sparing sosialt, og for det andre fordi jeg vil det skal være så lett som mulig for alle å spare penger!
 

Det høres ut som du og Spiff er en god match! Hva synes du er mest spennende med å utvikle et spareverktøy?
 

– Det er spennende å se hvilken effekt det har på hvordan man sparer penger. Det handler ikke lenger bare om å flytte så mye inn på sparekontoen som mulig, men om å motivere seg selv, og andre, til å spare. Man bygger en ny sparevane!
 

Hva gleder du deg mest til som intern i Spiff?
 

– Blant annet håper jeg å bli bedre på å jobbe sammen med andre i et team! Jeg gleder meg også til å lære mer om hvordan en tjeneste som Spiff er bygget opp. Også håper jeg å kunne bidra til å løse problemer for hvert fall én person! 😀
 

Spennende! Det tror vi definitivt du får til! 💪 Er det noe annet du gleder deg til i sommer?
 

– Det er mye å glede seg til i sommer! Faktisk så gleder jeg meg kanskje mest til å se tilbake på det vi i Spiff, men kanskje mest jeg selv, får til i løpet av sommeren.
 

Så herlig. Hva slags forhold har du til sparing? Liker du å spare?
 

– Jeg liker å spare, men jeg kan ikke skryte på meg at jeg er så veldig god på det egentlig. Kanskje en sommer fokusert på sparing kan gi meg en ny vane? Det er planen! Og uavhengig av hvor flink jeg er selv, så synes jeg det er viktig å få et større fokus på sparing i samfunnet som helhet.
 

5 kjappe:

 
Siste du spilte: Sly 3
Siste serie du så: How I Met Your Mother
Beste kjøp siste året: Brukt Landeveissykkel
3 emojis som beskriver deg selv: 📔💻🎶
Guilty pleasure som tar en jafs av lommeboka i sommer: En god is!

Publisert av Ada 15.06.2021