Konkurranse: Vinn 5000 kroner med vennesparing!

Nå målet enda raskere med en venn! Vi forklarer hvordan du kan vinne, i tillegg til hvilke regler og betingelser som gjelder 💪

🎉 KONKURRANSE! 🎉

 

Lyst til å booste deres #vennesparing med 5000 kroner? Vi feirer at Spiff har blitt tilgjengelig for alle med en helt RÅ konkurranse! 💰 Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen om 5000 kroner til #vennesparing er:

 

 

  1. Start en spareplan med minst en annen i Spiff-appen.
  2. Skriv hvem du vil vinne og spare med under konkurranse-posten på Facebook eller Instagram, så er dere med i trekningen av 5000 kr rett i spareplanen deres!

 

 

Vent å se! Vi trekker en tilfeldig vinner den 5 november, så følg med i din innboks og i kommentarfeltet på Facebook og Instagram!

 

Betingelser for å delta:

 

Er det noen i vennesparingen deres som ikke bruker Facebook eller Instagram, kan du skrive inn navnet deres, så dobbeltsjekker vi i appen! Vi kontakter vinneren gjennom direktemelding Facebook eller Instagram innen 48 timer etter trekning, og må høre fra dere i løpet av 2 dager, før en ny vinner trekkes. Premien på 5000 kroner legges direkte inn i spareplanen deres i Spiff, og blir matchet ved å bruke en av deltakerne sitt telefonnummer.

 

Denne konkurransen er ikke alliert med Facebook/Instagram eller sponset av Facebook/Instagram. Ved å delta bekrefter du at du er over 18 år gammel og forstår at denne konkurransen ikke drives av Facebook/Instagram. Du må ha BankID for å bruke Spiff og delta i denne konkurransen. Det er kun mulig å delta én gang per sosiale spareplan, men det er mulig å delta som individ flere ganger i ulike sosiale spareplaner/sparegrupper. Det er mulig og delta på både Instagram og Facebook, men det er kun én premiepott på 5000 kroner, og vinneren trekkes tilfeldig fra de to ulike kanalene.

 

Konkurransen varer fra 12/10/2018 til 4/11/2018.

 

Du finner konkurransen på Instagram her, og på Facebook her. Lykke til!

Publisert av Ada 15.10.2018