Spar sammen som julegave og vinn 5000,- til både vennesparing og veldedighet❤️

Hva med å bytte ut et par julegaver med vennesparing i år?
vinn-5000-julekonkurranse

Julefeiring handler først og fremst om å tilbringe tid sammen med de du er glad i. Det er tiden for å skape gode minner, nyte god julemat og hyggelige samtaler. En får tid til å puste ut og slappe av.

 

Dessverre er julen også en høytid mange gruer seg til, og for noen kan faktisk tanken på jul gi vondt i magen. Årsakene er mange, men ensomhet og lite penger å rutte med kan være noen av grunnene. Juleferingen trenger ikke å koste mye penger. Brukte gaver eller ingen gaver er like gode som nye, og det finnes mange måter å nyte julen på; uten et materialistisk fokus.

 

 

Derfor drister vi oss til å foreslå at det i år er mulig å bytte ut noen av julegavene med sparing til et felles mål! 

 

 

 

Konkurranse:

 

Spar til noe hyggelig sammen som julegave i år, og vinn 5000 kroner til deres sosiale sparemål, i tillegg til 5000 kroner i donasjon til et veldedig formål eller en organisasjon dere velger selv. Make this year count!

 

Så enkelt er det å delta:

 

1. Last ned Spiff (om du ikke har gjort det allerede) og start en felles spareplan med minst en annen person.
2. Skriv navn på den du sparer med og organisasjon dere vil vinne til i kommentarfeltet til konkurranse-posten på Facebook eller Instagram.
3. Vent å se! Vi trekker en tilfeldig vinner den 20 desember , så følg med i din innboks og i kommentarfeltet på Facebook og Instagram!

 

God førjulstid og lykke til!❤️

 

Betingelser for å delta:

 

Er det noen i spareplanen deres som ikke bruker Facebook eller Instagram, kan du skrive inn navnet deres, så dobbeltsjekker vi i appen! Vi kontakter vinneren gjennom direktemelding  på Facebook eller Instagram innen 48 timer etter trekning, og må høre fra dere i løpet av 2 dager, før en ny vinner trekkes. Premien på 5000 kroner legges direkte inn i spareplanen deres i Spiff, og blir matchet ved å bruke en av deltakerne sine telefonnummer. De resterende 5000 kronene blir donert i deres navn gjennom Spiff, til den organisasjonen dere selv har lyst til å donere pengene til.

 

Denne konkurransen er ikke alliert med Facebook/Instagram eller sponset av Facebook/Instagram. Ved å delta bekrefter du at du er over 18 år gammel og forstår at denne konkurransen ikke drives av Facebook/Instagram. Du må ha BankID for å bruke Spiff og delta i denne konkurransen. Det er kun mulig å delta én gang per sosiale spareplan, men det er mulig å delta som individ flere ganger i ulike sosiale spareplaner/sparegrupper. Det er mulig og delta på både Instagram og Facebook, men det er kun én premiepott på 5000 kroner til felles sparemål og 5000 kroner til et veldedig formål, og vinnergruppa trekkes tilfeldig fra de to ulike kanalene.

 

Konkurransen varer fra 30/11/2018 til 20/12/2018.

 

Du finner konkurransen på Instagram her og Facebook her.

Publisert av Ada 30.11.2018