Julehilsen fra Calle 🌟

God jul til våre fantastiske SuperSparere! ❤️ En hilsen fra CEO og gründer av Spiff - Calle Wessmann
julehilsen-calle

2018 – for et år! Vi lanserte! Det er så herlig at dere har blitt med på å gjøre det gøy å spare penger sammen! Tusenvis av Spiffsparere har allerede spart 15 millioner kroner sammen siden i sommer. Bra jobba!

 

Det å lage sosial spareapp var ikke gjort over natten. Uten alle dere som bruker Spiff, dere som gir tilbakemeldinger på det som må bli bedre (og det dere liker 😊), deres tålmodighet og ikke minst spareinnsats, hadde ikke Spiff blitt til virkelighet. Vårt lille Team på låven finner uendelig med motivasjon fra nettopp dere, så tusen takk for at du følger oss, og har bidratt til å gjøre Spiff mulig!

 

Nå tar vi i teamet en velfortjent uke med rolige dager, men gleder oss veldig til å gi gass i 2019.

 

Selv håper jeg at vi sammen kan gjøre 2019 til det året sparing vinner kampen mot forbrukslån!

 

Etter at vi lanserte Spiff i sommer, har det blitt veldig tydelig for meg hvor mange av dere som ser verdien av å spare vs. det å bruke. Ikke bare for egen lommebok, egne sparemål og egen trygghet, men for miljøet, naturens ressurser og fremtidige generasjoner. Tenk at det å spare og redusere forbruk – også er nøkkelen som kan bidra til å gjøre verden til et bedre sted. Det er nesten magisk!

 

Før vi runder av et fantastisk år sammen for Spiff, vil jeg si TUSEN MILLIONER TAKK til alle dere som heier på oss, sparer med oss, støtter oss, og har bidratt til å gjøre 2018 helt knall. Dette var bare begynnelsen, nå gleder vi oss til å gjøre 2019 enda bedre!

 

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god jul. Jeg håper dagene fremover bringer kvalitetstid, god mat, godt selskap, og velfortjent avkobling.

 

Beste ønsker,
Calle Wessmann (og Spiff, ekornet vårt!🐿)

Publisert av Carl Wessmann 20.12.2018