Julegavetips du er glad for å lese tidlig!

Årets enkleste og beste julegaver sparer deg for stress, innpakning, bomkjøp og stressende handleturer.
stressfri-julehandel-21

Da var vi i november, og julen nærmer seg før vi vet ordet av det. Juleferingen trenger ikke å koste mye penger, og mange begynner å se flere ulemper enn gleder ved å gi hverandre ting vi egentlig ikke trenger. Derfor ønsker vi å dele noen julegavetips til hvordan du og dine kan bruke Spiff til å glede hverandre litt ekstra i år.

 

1. Ønsk deg et sparebidrag til jul 💁‍♂️🙋‍♀️

 

Er det noe du ønsker deg, men ikke har råd til enda?Da kan du ønske deg sparing i gave. Med Spiff kan venner og familie Spiffe deg beløp rett i appen, som du kan sette inn i riktig spareplan. Alternativt kan du invitere dem med på planen din, dersom du får spørsmål om hva du ønsker deg til jul, og du vil ha hjelp til å spare rett i planen. På den måten kan dine nærmeste også følge med på fremgangen din, og fortsatt hjelpe til med sparingen også i tiden etter jul.

 

2. Start en spareplan til en du er glad i med et konkret mål 🎯

 

I stedet for å bruke 300 kroner på en gave som kanskje egentlig ikke treffer, gi noe som sitter som et skudd! Julen er til for å vise kjærlighet og omsorg, ikke for å kjøpe ting vi egentlig ikke trenger. Kjenner du noen som gleder seg til å reise i 2022? Eller noen som drømmer om å kjøpe leilighet? Eller kanskje en i familien jobber med å bli kvitt kredittkortgjeld? I spiff kan du gå sammen med venner og familie, og starte en spareplan til et delt mål. La hele familien hjelpe lillebror med å nå målet sitt om å reise på backpacking til neste år, og bruk sosial sparing i Spiff for å gjøre målet til virkelighet.

 

Tenk så hyggelig å oppdage at noen har gått sammen for å hjelpe deg på vei mot mål!

 

 

3. Gå sammen og spar til en opplevelse i 2022 🎄

 

Middag på Maemo sommer 2022? Eller en tur til Italia? Å gå sammen for å spare til en delt fremtidig opplevelse, er minst like hyggelig som å kjøpe noe materialistisk som man egentlig kanskje ikke trenger.

En delt spareplan kan dessuten hjelpe både familie og venner med å få fart på sparingen sin, noe som er positivt for både lommeboka og samholdet. En studie fra Harvard Business School viser at de som sparer sammen, sparer mer og oftere. I Spiff vil dere bli motivert av personlige notifications, og topplista viser hvem av dere som leder og hvem som må få spare-rompa i gir.

 

God sparing og opplading til jula! ❤️ 🐿

Publisert av Ada 12.11.2021