🍁 Høstchallenge: Bruk resten av 2020 til morsom sparing!

Ny, enkel og motiverende sparechallenge for alle! Vinn 2000 kroner 💰
hoest-challenge-2020

Høstchallenge på 1-2-3 🍂

 

Vi kom oss gjennom årets første ni måneder og plutselig er vi inne i siste kvartal! Det går mot slutten av et spesielt år for oss alle, og mørketiden står for tur.

 

Har du lyst til å joine Team Spiff på en litt annerledes sparechallenge i månedene frem mot jul?

 

Vi tenker nemlig at dersom vi først skal tilbringe mye tid hjemme, kan vi i det minste prøve å forbedre sparingen vår fra ifjor til i år! Slik joiner du på 1-2-3:

 

 

1. 👀 Hva kan du redusere i år vs. i fjor?

 

  • For hver resterende måned av 2020, velger vi minst to kategorier basert på eget forbruk i 2019. Disse kategoriene skal videre undersøkes i nettbanken, slik at vi kan finne ut av hva vi brukte i fjor, for så å ‘slå’ beløpet i år.
  • F.eks brukte undertegnede (Ada🙆🏼) 1324 kroner i oktober i fjor på drinks og vin ute. I år er målet å halvere dette beløpet. Den andre kategorien Ada velger å forbedre er taxipenger. 2020 er et mindre sosialt år, så denne kategorien kan kanskje være aktuell for flere?
  • I slutten av hver måned går vi gjennom kontoutskriften. Beløpet brukt i fjor trekker vi fra beløpet brukt i år. Totalsummen spart i de utvalgte kategoriene overføres til en spareplan med navn “Høstchallenge 2020” i Spiff. Velg minst 2 kategorier for hver måned ut året. Du kan gjerne ha samme kategori i flere måneder.

 

2. Bruk kontoutskrift og nettbank til å velge dine kategorier 👗 🍷 🚕

 

  • Taxi-penger i Desember, vinmonopolet, shopping, eller store summer på duftlys og interiør? Gjør litt research å se hvor du har lyst til å forbedre deg fra i fjor! Det viktigste er ikke at du dropper utgiften helt, men heller finner motivasjon i å forbedre deg litt. Da er sannsynligheten for at du klarer å utvikle en sunn vane mye større.

 

3. 👀 Bestem deg for å gjennomføre utfordringen!

 

  • Du konkurrerer bare med deg selv. Dette er en god mulighet til å føle på hvordan DU kan bli bedre ved å kun sammenligne deg selv – med deg selv! Et godt tips for å holde motivasjonen oppe underveis, er noe så enkelt som å bytte til et motiverende bakgrunnsbilde på mobilen. Velg noe du sparer til eller kanskje bare en haug med penger? 💰😁

 

 

Alle som oppretter en spareplan i Spiff med “høstchallenge” i navnet og sparer i den hver måned ut året er med i trekningen av 2000 kroner i spareboost i Spiff. Vinneren trekkes på nyttårsaften 🥳

 

Lykke til og god sparing!

Team Spiff 🌟 🐿

Publisert av Ada 01.10.2020