Du kan trene kroppen og spare-muskelen samtidig 🧠

Ny genial sparehack: Slik funker Spiff Sparegym!
spiff-sparegym

Hack hjernen til å elske sparing med Spiff Sparegym

 

I disse dager er det mange av oss som har kommet igang med hjemmetrening. Samtidig, er nok mange som synes det kan være vanskelig å holde motivasjonen oppe. Med Spiff Sparegym, kan du trene sparemuskelen, samtidig som du trener!

 

Slik funker det:

 

Visse du at hjernen vår elsker små belønninger? Det er derfor den er så glad i små ting som sjokolade, sukker, snus og shopping. Når du sparer penger oftere og med små beløp i øyeblikket, kan du derfor trene opp hjernen til å oppfatte små-sparing som en tilfredsstillende belønning.

 

Med Spiff Sparegym kan du få motivasjon til å gjennomføre trening, samtidig som du trener opp hjernen til å elske sparing. I disse dager kan vi ikke stikke på butikken å plukke opp en kaffelatte eller kanelbolle med jevne mellomrom uansett, så hvorfor ikke benytte anledningen til å trene opp sparemuskelen også?

 

Gjør hjemmetrening til en sosial greie:

 

  1. Inviter familie, venner eller kolleger til en felles Sparegym Challenge
  2. Sett et mål for antall økter per uke
  3. Finn samme antall Youtube treningssvideoer, helst én video hver.
  4. Del Screenshot med hverandre av alle sin Sparegym på Onsdager og Søndager, og selvfølgelig straks dere er i mål hver uke.
  5. Den som kommer først i mål, slipper å finne video til kommende uke
  6. Den som kommer sist i mål, eller ikke i mål (!) Finner video for vinneren i uka som kommer

 

Premiepott

 

Pengene dere sparer, kan f.eks samles i en felles premiepott. Lag en egen spareplan der dere overfører i slutten av hver uke. Kanskje skal pengene brukes på en felles tur eller gjensynsfest når dere endelig kan møtes igjen?

 

Tren Hardt, Spar Hardt!

Team Spiff ❤️

 

 

Publisert av Ada 30.03.2020