Hallgeir fra Luksusfellen begynner som atferdsøkonom i Spiff

Hallgeir er en av Norges fremste eksperter innen privatøkonomi, og for mange et kjent ansikt fra TV3-programmet Luksusfellen. Han trer inn i Spiff både som investor og atferdsøkonom.

— Vi er henrykte over å få med oss en så kunnskapsrik og dyktig person på laget. Vi er så glad og stolte over at Hallgeir vil jobbe sammen med oss. Sammen med Hallgeir skal vi hjelpe unge mennesker å spare penger, og gi de den kunnskapen og verktøyene de trenger for å få det til, sier markedssjef i Spiff, Iben Andrea Syvertsen.

 

Spare-hjerne

 

Som atferdsøkonom i Spiff vil Hallgeir dele sin kunnskap om hvordan hjernen fungerer og bidra til at flere får innsikt i hva som skal til for å spare penger – slik at de lettere kan nå sine mål. Hjernen styrer alle økonomiske beslutninger og er bygget til å tenke kortsiktig. Å danne nye vaner, som å sette av penger,  kan være krevende øvelse for mennesker. Hjernen vår vil gjerne ha belønning med det samme.

 

—  Gitt at hjernen vår vil ha lønn for strevet med det samme, kan det føles vanskelig og slitsomt å spare. Spesielt om målet er langt frem i tid.  Å lære seg å vente eller tillegge for nye vaner er ikke lett, men med små grep, tips og triks kan man lure hjernen litt. Det hjelper å få større bevissthet rundt egne handlinger, med noen små justeringen kan lommeboken og sparekontoen bli tykkere, sier atfersdsøkonom i Spiff, Hallgeir Kvadsheim.

 

— Da jeg så en presentasjon av Spiff for første gang, tenkte jeg bare; Yes, endelig noen som har skjønt det! Her kan vi faktisk lære folk at sparing er både nyttig og gøy, og gi dem verktøyene de trenger for å nå sine mål. Jeg forsto umiddelbart at dette var en reise jeg ville være med på og fortet meg å ta kontakt med Carl-Nicolai i Spiff. Jeg ser frem til å jobbe sammen med et team som brenner for det samme for meg, og forhåpentligvis bidra til at flere begynner å prate om privatøkonomi med venner og familie, legger Hallgeir til.

 

Hallgeir inngår som en del av Team Spiff, men han skal forsette å jobbe med sine eksisterende samarbeid og prosjekter.

 

Vi gleder oss til reisen sammen med Hallgeir!

Publisert av Ada 29.09.2017