God Jul til våre fantastiske Supersparere! 200 millioner kroner spart i Spiff ❤️

Tusen takk for følget i 2020, et annerledes år for oss alle! Team Spiff avslører hva vi gleder oss til i 2021, og noen høyepunkter fra året som har gått.

God Jul til alle våre fantastiske Supersparere! ❤️

 

Vi i Spiff ønsker deg og dine en riktig god jul. Vi håper resten av året bringer kvalitetstid og julehygge med dine nærmeste, og tid til å slappe av.

 

Tusen takk for følget i 2020, et annerledes år for oss alle. Vi runder av året med godt over 200 millioner kroner spart i Spiff. Hele 110 millioner kroner av disse er spart i år alene! Nå gleder vi oss til å gjøre sparing både enklere, morsommere og mer sosialt i 2021.

 

Se opp for bedre spareverktøy i 2021🐿

 

Vi har lært mye i år. Takk til alle som deler tilbakemeldinger og tips til forbedringer! Deres tålmodighet, engasjement og sparing motiverer oss! Vi har også lært mye av 2020 generelt, og et samfunn i konstant endring. Det er tydelig for oss som jobber med Spiff, at fler og fler ser verdien av å spare vs. det å bruke. Ikke bare for egen lommebok, egne sparemål og egen trygghet, men også for miljøet, naturens ressurser og fremtidige generasjoner.

Tenk at det å spare og redusere forbruk – også er nøkkelen som kan bidra til å gjøre verden til et bedre sted. Det er nesten magisk, og det er noe vi tar med oss inn i videre utvikling i året som kommer.

 

Noen høydepunkter fra 2020 💫

 

I januar passerte vi 100 millioner kroner spart i Spiff. I februar skapte Spiff overskrifter hos bla. NRK, da en undersøkelse utført av Respons Analyse i samarbeid med Spiff viser at Unge voksne tar ansvar for egen økonomi, og at åtte av ti unge voksne er opptatt av å spare penger. Like etter lanserte vi buffersparing i Spiff, som i dag er vårt aller mest populære sparemål i Spiff. I mars doblet Spiffbrukere sparingen sin, og fikk omtale i E24. Vårt nye kjerneteam fikk også omtale i både Shifter og Kampanje. Sammen gir vi nå bånn gass for å ta Spiff til helt nye høyder i året som kommer! 🚀

 

God jul og Godt Nyttår!🎄

 

Før vi runder av 2020, gjenstår det å si tusen takk til alle dere som heier på oss, sparer med oss, støtter oss, og har bidratt til å gjøre 2020 til et rekordår for Spiff. Brukerene våre betyr alt for oss, og deres tilbakemeldinger står alltid høyest på videreutvikling og forbedringer.

Riktig god jul til dere alle. Vi håper dagene fremover bringer kvalitetstid, god mat, godt selskap, og en velfortjent avkobling.

 

Stor julehilsen,

 

Calle & Team Spiff
Gründer og daglig leder

Publisert av Ada 18.12.2020