God jul ❤️ Snart 100 millioner kroner spart i Spiff!

Julehilsen og tilbakeblikk på 2019, vårt mest spennende år så langt 💪
jul-2019

God jul og Godt Nyttår

 

Vi i Spiff ønsker deg og dine en riktig god jul. Vi håper resten av året bringer kvalitetstid og julehygge med dine nærmeste, og tid til å slappe av.

 

Tusen takk for følget i 2019, året går inn i historiebøkene som det mest spennende så langt for oss i Spiff. Vi runder av året med en helt vill gladnyhet, nemlig at vi straks passerer 100 millioner kroner spart i Spiff! Nå gleder vi oss til å ta 2020 med sparestorm!

 

100 millioner kroner spart sammen

 

Vi hadde aldri klart å hjelpe folk spare så mye på kort tid uten dere, våre helt rå SuperSparere. Vi har fått masse bra tips fra dere på hva som kan bli bedre i appen, og vi har logget alt i vår to-do liste over forbedringer. Mange av dere har foreslått det samme, og disse tingene blir prioritert først – for å gjøre Spiff best! Tusen takk og…keep it coming! Med deres spare-innsats er det helt tydelig at sosial sparing har kommet for å bli, og det elsker vi!

 

Høydepunkter fra 2019

Vi startet året med å lansere vår egen Sparegym, som gjør det mulig å bruke sparing som motivator for å komme igang med treningen. I April bestemte vi oss for å åpne opp og invitere våre brukere med på eiersiden som medeiere og investorer gjennom folkefinansiering. Målet var å senke terskelen for å prøve seg som investor, slik at så mange som mulig av våre brukere kunne få muligheten til å bli med på reisen sammen med oss. Vi satte ny norsk rekord i antall folkeinvestorer og andel kvinnelige investorer, og hentet over 3.4 millioner kroner! Hurra!

 

Videre fikk vi lansert Boost, som gjør sosial sparing enda enklere. Flere av våre brukere kom videre med ønske om å bruke Spiff som plattform til å spare og gi penger til veldedighet. Derfor gikk vi sammen med Røde Kors i en vellykket pilot for å gjøre det mulig å Booste en hjertesak direkte i Spiff! Sparingen går raskere og raskere for brukerne våre, og i September kunne vi plutselig feire over 70 millioner kroner spart. Nå er neste milepæl like rundt hjørnet, og 100 millioner kroner spart kan allerede feires med ny funding for et enda bedre 2020. Hurra!

 

Ny jobb til jul? Vi skal bli flere!

 

Vi leter etter flinke folk som har lyst til å bli med på reisen med å bygge verdens beste spareplattform og hjelpe folk spare penger. Vi ser akkurat nå etter ny Markedssjef og Mobilutviklere for Spiff. Vi utlyser i løpet av de neste ukene flere stillinger, gjennom Spiff’s jobbside: Fullstack utviklere, backend utviklere som kan betaling og bank, samt en økonomi og administrasjons-medarbeider på 50%. Er dette deg, eller kjenner du noen som har lyst til å bli med oss å bygge markedslederen for sparing i Norge? Tips oss og tips dem! Finnerlønn på kr 10 000 i Spiff dersom ditt tips leder til ansettelse.

 

Nye investorer for å vokse i 2020

 

I 2019 satte vi norgesrekord i antall folke-investorer, og har nå i desember fylt på kassen med ytterligere kr 7 millioner fra en investorgruppe ledet av bla. Rolv-Erik Spilling (Co-Founder og COO i Gvalueinvest) og Knut Asplund (Partner i Stayer Invest I AS). De kommer med sterk erfaring fra å vokse B2C plattformer og markedsplasser i Norge og internasjonalt, hos blant annet Tise og Motimate. Flere eksisterende aksjonærer ble også med i runden. Investeringen skal finansiere vekst og produktutvikling på flere spennende fronter. Vi gleder oss til å ta fatt på nyåret sammen med dere!

 

4 tips for å dele Spiff og hjelpe oss med veksten

 

→ Sett opp månedlig sparing i Spiff så sparer appen automatisk for deg!
→ Spar fast litt av lønna med en spareplan “lønnsparing” der du prøver å spare 1-2-3% av lønna hver måned.
→ Inviter med venner, familie, partneren til å spare sammen med sosial sparing. Vennegjeng som drar på tur hvert år? Inviter alle til delt plan i Spiff for årets kommende tur, og det blir lett som en plett å ha oversikt sammen!
→ Gi sparing i gave! Kanskje den det gjelder sparer til noe spesielt, eller har dere planer om å gjøre noe hyggelig sammen? Inviter til en felles spareplan eller gi bort en boost til jul! (Gå inn i Feeden i appen og Boost fra toppen – akkurat som å vippse, bare sparing)

 

Vårt mission fremover er enkelt; Spiff skal hjelpe folk å spare penger.

 

God jul og godt nyttår!

Stor julehilsen

Calle og Team Spiff
Gründer og daglig leder

Publisert av Carl Wessmann 20.12.2019