Nyhet: Du kan nå flytte penger mellom spareplaner i Spiff iOS

En ny oppdatering kan krysses av vår to-do liste! Etter tilbakemeldinger fra dere som bruker Spiff, har vi nå gjort det mulig å flytte penger mellom spareplaner.
flytte-penger

For tre uker siden fortalte vi dere hvilke endringer og oppdateringer vi jobber med akkurat nå, basert på feedback fra våre hjelpsomme Supersparere. Noe av det første vi kan krysse av listen for utvikling, er at Spiff til Android nå ligger tilgjengelig for testing som beta i Google Play Store, slik at du som allerede sparer med oss idag, endelig kan invitere med dine Android-venner til vennesparing!

 

I tillegg til dette, er det nå også mulig å flytte penger mellom spareplaner i Spiff til iOS.

 

Fleksibel sparing

 

Det er lov å ombestemme seg når det kommer til sparing. Når du har spart penger med Spiff, vil du fra idag av kunne flytte dem fritt mellom nye og eksisterende spareplaner. Dette gjør sparingen mer fleksibel, og ikke minst, mer tilpasset akkurat dine behov og sparemål. Planer, mål og prioriteringer kan endre seg, og da er det viktig at sparingen din også kan oppdateres underveis.

 

Å flytte penger mellom spareplaner er enkelt, og fungerer slik:

 

1. Gå til ditt dashboard, og trykk “mer” på en spareplan.
2. Velg først spareplanen du har lyst til å flytte penger fra og deretter spareplanen du har lyst til å flytte penger til.
3. Legg til det beløpet du ønsker å flytte over.
4. Bekreft overføring og…. Voilà!

slik-flytter-du-penger

Vi håper dere liker den nyeste versjonen av Spiff, og minner om å laste ned siste versjonen av appen her, for å få tilgang til alle nye oppdateringer og mest mulig ut av sparingen din. Og du? Å flytte penger mellom spareplaner blir snart tilgjengelig i Spiff sin Android-versjon også, så følg med!

 

God sparing!
Team Spiff

Publisert av Ada 15.09.2018