Dere har investert over 3,4 millioner kroner!

Det er en stor glede å meddele at hele 409 personer har blitt med som medeiere i Spiff og investert over 3,4 millioner kroner. Fredag lukket vi en fulltegnet folkefinansiering, som satte ny norsk rekord i antall folkeinvestorer og andel kvinnelige investorer!
vi-knuste-maalet-folkefinansiering

Fulltegnet folkefinansiering

 

Siden start har vi ønsket at Spiff skal utvikles sammen med våre brukere. At de som faktisk bruker Spiff og forstår tjenesten, også er de som eier og påvirker Spiffs fremtid. Derfor bestemte vi oss for å åpne opp og invitere våre brukere med på eiersiden som medeiere og investorer gjennom en folkefinansiering. Målet vårt har vært å senke terskelen for å prøve seg som investor, slik at så mange som mulig av våre brukere kunne få muligheten til å bli med på reisen sammen med oss. Vi er takknemlig for at så mange har ønsket å bli med på laget!

 

Tusen takk til alle dere som bruker Spiff, til deg som har involvert deg, spredd ordet og heiet på oss. Vi er overveldet over responsen! Nå gleder vi oss til å sette fart og sette sosial sparing på verdenskartet sammen med dere.

 

En liten oppsummering:

 

– 😘 17 eksisterende investorer ble også med i denne runden
– ❤️ vi kan ønske 409 personer velkommen som medeiere i Spiff.
– 💸 8598 kroner ble investert i snitt per person
– 🎉 Over halvparten av de som har investert er kvinner
– 🙌🏻 Gjennomsnittlig alder på de som har investert er 31 år
– 👱👩 Anne og Andreas er de navnene flest Spiff-investorer heter

 

Som vi pleier å si; jo flere vi er, desto bedre blir Spiff!

God påske!

 

Publisert av Ada 16.04.2019