Buffersparing: Vår smarteste og mest populære spareplan!

Vi hjelper deg bygge en buffer uten av du tenker over det - automatisk sparing for alle!
Buffer-sparing-i-Spiff

Buffer gir trygghet i hverdagen ❤️

 

Det siste året har automatisk buffersparing blitt vår mest populære spareplan i Spiff, og det gleder oss stort. Sparing trenger ikke alltid være til noe man har lyst på eller ønsker seg. Sparer du opp en buffer, er du klar når du møter en økonomisk utfordring.

 

Automatisk trekk er nøkkelen 💪

 

Livet er fullt av overraskelser. Hva gjør du når vaskemaskinen ryker, eller bilen må på verksted? I stedet for å ty til kredittkortet, lønner det seg å ha en buffer i bakhånd. I Spiff er dessuten pengene dine separert fra dine andre bankkontoer og du kan stadig fylle på bufferen underveis i hverdagen. Vi anbefaler å sette opp et fast avtrekk hver måned, så sparingen kan skje helt uten at du merker det. Har du ingen buffer idag, anbefaler Forbrukerfrue.no å starte med et beløp på 10 000 kroner, så du er klar når den uforutsette regningen plutselig dukker opp.

 

 

Hvor stor buffer?💰

 

Noen forbrukerøkonomer råder deg til å sette av 2-3 månedslønninger på en slik konto. Det finnes ingen klar fasit og beløpet avhenger av blant annet av om du er enslig, om du har barn og hva slags forpliktelser du har. Og, ikke minst, hvor mye du eier. Jo mer du eier av biler, boliger, hytter, jo mer bør du sette av. For de uforutsatte utgiftene er ofte knyttet til eiendeler.
Når du har krisebufferen på plass, kan du sette deg et høyere mål. Klarer du 40 000 kroner frem til jul? Det tilsvarer 4000 kroner hver måned frem til jul, eller 131 kroner hver dag.

 

Buffersparing i Spiff på 1-2-3

 

Med buffersparing i Spiff hjelper vi deg spare litt hver måned, slik at du har noe til overs når du plutselig trenger det. Du finner bufferplanen i Spiff, som er helt gratis og åpen for alle.

God sparing!

 

 

 

Publisert av Ada 19.02.2021