Årets beste og enkleste julegaver på 1-2-3

3 geniale julegavetips som sparer deg for stress, innpakning, bomkjøp og turer på butikken 😍
spiff-sparegave

Julefeiring handler først og fremst om å tilbringe tid sammen med dine nærmeste, skape gode minner, nyte god julemat og hyggelige samtaler. En får tid til å puste ut og slappe av. En etterlengtet tid for mange, kanskje spesielt i år.

 

Juleferingen trenger ikke å koste mye penger, og mange begynner å se flere ulemper enn gleder ved å gi hverandre ting vi egentlig ikke trenger. Derfor ønsker vi å dele noen ideer til hvordan du og dine kan bruke Spiff til å glede hverandre litt ekstra i år.

 

1. Ønsk deg et sparebidrag til jul 💁‍♂️🙋‍♀️

 

Er det noe du virkelig trenger, men ikke har råd til enda? Ønsk deg sparing i gave. Med Spiff kan venner og familie Spiffe deg beløp rett i appen, som du kan sette inn i riktig spareplan. Alternativt kan du invitere dem med på planen din, dersom du får spørsmål om hva du ønsker deg til jul, og du faktisk vil ha hjelp til å spare. På den måten kan dine nærmeste også følge med på fremgangen din, og fortsatt hjelpe til med sparingen også i tiden etter jul.

 

2. Start en spareplan til en du er glad i som har et konkret mål 🎯

 

I stedet for å bruke 300 kroner på en gave som kanskje egentlig ikke treffer, gi noe som sitter som et skudd! Julen er til for å vise kjærlighet og omsorg, ikke for å kjøpe ting vi egentlig ikke trenger. Kjenner du noen som gleder seg til å reise i 2021? Eller noen som drømmer om å kjøpe leilighet? Eller kanskje en i familien jobber med å bli kvitt kredittkortgjeld? I spiff kan du gå sammen med venner og familie, og starte en spareplan til et delt mål. La hele familien hjelpe søster med å nå målet sitt om å reise til Thailand i 2021, og bruk sosial sparing i Spiff for å gjøre målet til virkelighet.

 

Tenk så hyggelig å oppdage at en hel gjeng har gått sammen for å hjelpe deg på vei mot mål!

 

 

 

3. Gå sammen og spar til en opplevelse i 2021 🍝 

 

Middag på Maemo sommer 2021? Eller en tur til Italia? Vår ambassadør Sigrid Bonde Tusvik avslørte idag at hun sparer til flere turer med vennegjengen, som skal gjennomføres i 2021. Å gå sammen for å spare til en delt fremtidig opplevelse, er minst like hyggelig som å kjøpe noe materialistisk som man egentlig kanskje ikke trenger.

 

En delt spareplan kan dessuten hjelpe både familie og venner med å få fart på sparingen sin, noe som er positivt for både lommeboka og samholdet. En studie fra Harvard Business School viser at de som sparer sammen sparer mer og oftere. I Spiff vil dere bli motivert av personlige notifications, og topplista viser hvem av dere som leder og hvem som må få spare-rompa i gir.

 

God sparing og god førjulstid! ❤️ 🐿

 

Publisert av Ada 03.12.2020