300 millioner kroner spart i Spiff!

Gratulerer til alle våre supersparere, som idag passerer over 300 millioner kroner spart i Spiff!
300-mill-spart

300 millioner kroner spart i Spiff !

 

Sommeren er forbi, og vi går inn i høsten med en rykende fersk sparerekord. Da er det på plass med en liten oppdatering fra oss i Spiff, og en hilsen til alle våre fantastiske sparere!

 

I likhet med mange andre, har også vi i Spiff lært mye i året som har gått. Våre brukere er nemlig ikke bare helt rå på å spare, men også helt unike når det gjelder å dele tilbakemeldinger, tips til forbedringer og ønsker. Dere ser verdien av å spare sammen, og forteller oss daglig hva dere trenger for at sparingen skal kunne gå enda raskere og enklere. Deres engasjement og spareglede motiverer oss! Tusen takk for hver eneste melding, e-post og samtale. Vi kunne ikke ha kommet der vi er idag, uten dere.

 

Denne høsten går vi inn i en ny og spennende fase i Spiff. Vi kan ikke si så mye annet foreløpig, enn at vi gleder oss til å gjøre sosial sparing mer tilgjengelig, enklere og ikke minst mer skreddersydd til hver enkelt bruker. Vi kommer også til å gjøre sparing enda litt morsommere, og til en større del av hverdagen. Vi gleder oss til å dele mer med dere når tiden er inne, så se opp for nyheter på bloggen og i sosiale medier.

 

At vi nå passerer 300 millioner kroner spart i Spiff hadde ikke vært mulig uten alle som sparer i Spiff. Tusen takk for at dere er med oss på reisen, nå gleder vi oss stort til neste kapittel!

 

Team Spiff ❤️

Publisert av Ada 14.09.2021