2018 -Takk! Du har vært et fantastisk år for Spiff 🏁 ❤️

15 millioner spart, Hallgeir sine beste råd, sparelidenskap på låven, ny funding etter tom pengekasse, og flere tusen sosiale sparere! Tilbakeblikk og høydepunkter fra året som har gått.
2018-et-fantastisk-aar

Da vi gikk inn i 2018 var ikke Spiff engang lansert. Vi slet med å få på plass de siste brikkene, og var i tillegg avhengig av en bank-partner for å lansere Spiff. Men, dere ventet på oss. Noen av dere ventet faktisk nesten tre år for å prøve sosial sparing med Spiff. Idag sitter vi her med en voldsom følelse av takknemlighet. Spiff er lansert, både til Android og iOS, og sosial sparing funker ikke bare litt – Spiff funker som ei kule!

 

15 millioner spart og ivrige følgere ❤️

 

Vi merker at verden står litt ved et veiskille, og at både Kari og Ola Nordmann er klare for å bruke litt mindre, og spare litt mer. Å redusere forbruket sitt er dessuten godt for miljøet, og det er ikke lenger kult å bruke penger eller ressurser; bare fordi en kan. Vi opplever også at mange av dere varmes opp til tanken om å snakke sammen om penger. Er 2019 året vi kan ta opp kampen sammen mot forbrukslån?

 

Skal vi tro deres tilbakemeldinger, engasjement og ikke minst sparing kan det se ut til at både vennegjengen og familien står sammen om å nå sine mål gjennom felles sparing i 2019. Deres innsats inspirerer oss!

 

Allting-sparing med Spiff

 

Da Hallgeir Kvadsheim ble med oss på laget i fjor, kunne vi plutselig tilby mer enn et spareverktøy. I 2018 har Atferdsøkonomen vår delt hverdagstips, skattegrep, tips til familiens økonomi, råd om pensjon og ikke minst alternativer til forbrukslån. Her er Hallgeir sine mest leste artikler i 2018:

 

1. Hallgeir forklarer: Nedbetale lån eller spare i fond? Hallgeir deler sine fire beste råd for å få mest mulig ut av pensjonssparingen din, enten du ønsker å spare risikofritt, eller vurderer å tenke alternativt for dine sparepenger.
2. Hvor mye bør du egentlig spare? Bør du være fornøyd hvis du klarer å spare 10% av inntekten din hver måned? Hallgeir svarer på spørsmålet alle stiller han!
3. Slik sparer du til en bufferkonto. Alle trenger en konto for uforutsatte utgifter – også du! Slik kommer du igang med sparingen.
4. Hallgeir sine 10 beste sparetips for en tykkere lommebok. Med disse sparetipsene kan du få bedre råd.
5. Dropp forbrukslån, her er alternativene!💪 Hallgeir har satt sammen en oversikt over gode, billige, og enkle alternativer, slik at du kan unngå å et forbrukslån med 10-15 prosent rente.

 

Hallgeir og resten av Team Spiff jakter stadig etter nye ideer og nyttig innhold, så send gjerne en melding om du skulle ha noen forslag eller ønsker. Vi er jo her for deg, og sparingen din!

 

Spiff i Sparemodus

 

Men, det har ikke bare vært oppturer. Som startup har vi virkelig fått kjenne på hva det egentlig betyr å bygge et produkt fra bunnen av, med usikkerhet og (ironisk nok) behov for å spare penger der vi kan. Vår CEO Calle åpnet seg om den kritiske situasjonen til Shifter tidligere i år, da en ganske drastisk snuoperasjon med både kostnadskutt og behov for nye investorpenger pustet oss i nakken. Heldigvis endte det godt for Spiff denne gangen, og det kjentes selvfølgelig enda bedre og viktigere da vi innen oktober hadde både Spiff til Android OG iOS på markedet! Hurra!

 

Et lidenskapelig team (i verdensklasse😎)

 

Vi som bygger Spiff, elsker Spiff. Vi er ni individer med en soleklar tro på at sosial sparing er fremtiden, og at Spiff er en tjeneste absolutt alle kan ha både glede og nytte av. Derfor har det alltid vært naturlig for oss å gi gass i både gode og dårlige perioder. Belønningen i form av lansering og aktive brukere kan ikke måles med noe annet i hele verden, og vi gleder oss alle stort til 2019!

 

Vi lager Spiff for deg – og vil gjerne høre fra deg!

 

Tilbakemeldinger hjelper oss bli bedre, og gjør det lettere å nå våre mål raskere. Derfor elsker vi feedback, både relatert til appen og til innholdet vårt på blogg og sosiale medier. Er du noe liker ordentlig godt, eller noe du ikke liker i det hele tatt? Kontakt oss gjerne på sosiale medier @GetSpiff, eller send oss en e-post på hello@getspiff.no.

 

2019 – Vi er klare for deg! Måtte du bli historiens sterkeste spareår! 💪

 

God jul så lenge,

Team Spiff 💜

Publisert av Ada 18.12.2018